Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Snaptravel
StayForLong
Prestigia.com
Agoda.com
Hurb
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 163)
Filtrer anmeldelser
2 163 resultater
Vurdering fra reisende
1 327
537
189
76
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 327
537
189
76
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 2 163 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2018

Veldig flott og luksurisøst hotell.
God mat og gode drinker
Veldig hyggelig ansatte på hotellet
Renholdet er det ikke noe og si på.
Man har også gratis buss ned til "sentrum"

Vi reiser gjerne tilbake hit ved en senere anledning :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, DanielT5133
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Crown Lanta Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018
Google-oversetting

Daniel - thank you so much for sharing your Crown experience. We love to hear you enjoyed everything from our food and drinks, to our friendly staff. We thank you for choosing Crown Lanta and we look forward to welcoming you back in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Likte hotellet godt. Romantisk sted med fantastisk beliggenhet på en klippe og med fin utsikt . Ikke noe særlig å bade på strendene rundt nå i monsoontiden med vind fra vest. Uklart vann og en del plast, blader, og grener. Men hotellet har flotte poolområder . God mat i restauranten og en eventyrlig Buffet et par kvelder i uken med alt man kan begjære. God frokost. Man kan også lett ta en tuk-tuk inn til Saladan. Søt liten by på pæler uti vannet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eva Maria L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Crown Lanta Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2018
Google-oversetting

Eva - thank you so much for sharing your experience, we love to hear you fully enjoyed your stay with us! We love to hear you loved everything from the pools and food to the location of the resort. We definitely look forward to seeing you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Her møter du aper og ekorn til frukost. Etterpå kanskje du støter på en 1 meter lang varan nede på den private stranden. Vi bodde 4 stk på pool access rom, det ble litt trangt men går greit for noen få dager. Altfor varmt vann i hoved bassenget, godt over 40 grader. Ellers var alt bra, god service og god frokost.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Frodes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2018 via mobile enheter

Karin,Odd Erik, Bibbi og Ove gjestet hotellet i 4 døgn i mars og var meget godt fornøyd med oppholdet. Fine rom, godt renhold, førsteklasses mat og spesielt, men fint svømmebasseng. Hyggelig betjening.
Fine bademuligheter i sjøen.
Kan trykt anbefales.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ove M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Crown Lanta Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2018
Google-oversetting

Ove - thank you so much for recommending us to others. We love to hear that you and your family had an enjoyable stay with us! Hope to see you again in the future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2017 via mobile enheter

Dette hotellet er det fineste hotellet jeg har vært på i mine 4 reiser rundt krabi. Fra leilghets balkongen kan gå ned i det gigantiske bassenget, noe som gjorde opplevelsen helt unik! Maten er deilig, og du misser ut på noe stort om du ikke bestiller med frokosten. 4 netter her var alt for lite. Anbefales på det meste!

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Cd9967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Crown Lanta Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2017
Google-oversetting

Thank you for choosing Crown Lanta and for sharing your experience. We love to hear you enjoyed everything from the pool to the breakfast. We look forward to welcoming you back on your next trip to Koh Lanta!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser