Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
BenteGF
Drammen kommune, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GuestHappiness, Guest Relations ManagerAvani+ Koh Lanta Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. feb. 2019
Bente - your third time, wow, thank you! We are so delighted that you choose Crown Lanta over the many other island resort options - it truly sounds like you enjoy everything from the friendly service and fantastic views to the resort's location and food. Thank you so much for sharing your experiences and we definitely look forward to your next visit!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 329
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • StayForLong
3.7 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 947
  • Booking.com
  • Algotels
  • Hotels.com
10.8 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 465
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • StayForLong
13.0 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 925
kr 779
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 779
8.0 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Pool
kr 627
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
18.8 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 315
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
12.8 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 795
  • Hotels.com
4.1 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 551
  • Hotels.com
6.3 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 881
  • Expedia.com
    kr 1 020
6.0 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 350
  • Hotels.com
16.8 km fra Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Ko Lanta
Anmeldelser (2 292)
Filtrer anmeldelser
2 292 resultater
Vurdering fra reisende
1 419
560
200
78
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 419
560
200
78
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 2 292 anmeldelser
Anmeldt 17. desember 2018

Vi bodde på rom med eget svømmebasseng og nydelig utsikt mot stranden og havet. Personalet var svært hyggelige og hjelpsomme under hele oppholdet. Hotellet passer fint for avkobling i rolige omgivelser. Den gode frokostbuffeeten var et stort pluss.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 853johnnyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Avani+ Koh Lanta Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for sharing your Crown experience. It sounds like you fully enjoyed a relaxing stay with us in your private pool villa. We thank you for not only choosing Crown Lanta, but also for sharing. Hope to welcome you back again in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Dette hotelet kan jeg trygt anbefale. Vi bodde på ett stort deluxe Rom med nydelig havutsikt. Rommen var super flotte og god størrelse på. Hotelet framstår veldig bra. Fantastisk god service på alle måter. Hadde 14 nydelig dager her. Restauranten hadde veldig god mat og kjempe service. Hotelet hadde en koslig bar nede ved sjøen som vi hadde noen koselige kvelder på. Frokosten sto langt over forventinger. De ansette på hotelet har en så bra service innstiling at det var en fryd å bo på dette hotelet. En gang i uken er det BBQ med sjømat og Kjøtt Buffet på hotelet med show, som var helt fantastisk. Så en stor takk til de ansatte og Mananger: Red, Mook,Fern, Tek, Maew, Tum😁☀️🥂🏝️

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, BangsP90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Avani+ Koh Lanta Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2018
Google-oversetting

We love to hear you fully enjoyed your 14 day stay with us and will recommend us to your friends and family! It sounds like you loved everything from your spacious room and daily breakfast to our Reggae Bar and friendly staff members. We thank you for sharing your experience, and look forward to welcoming you back in the future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

Veldig flott og luksurisøst hotell.
God mat og gode drinker
Veldig hyggelig ansatte på hotellet
Renholdet er det ikke noe og si på.
Man har også gratis buss ned til "sentrum"

Vi reiser gjerne tilbake hit ved en senere anledning :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, DanielT5133
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Avani+ Koh Lanta Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018
Google-oversetting

Daniel - thank you so much for sharing your Crown experience. We love to hear you enjoyed everything from our food and drinks, to our friendly staff. We thank you for choosing Crown Lanta and we look forward to welcoming you back in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Likte hotellet godt. Romantisk sted med fantastisk beliggenhet på en klippe og med fin utsikt . Ikke noe særlig å bade på strendene rundt nå i monsoontiden med vind fra vest. Uklart vann og en del plast, blader, og grener. Men hotellet har flotte poolområder . God mat i restauranten og en eventyrlig Buffet et par kvelder i uken med alt man kan begjære. God frokost. Man kan også lett ta en tuk-tuk inn til Saladan. Søt liten by på pæler uti vannet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eva Maria L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CrownLanta2016, Public Relations Manager på Avani+ Koh Lanta Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2018
Google-oversetting

Eva - thank you so much for sharing your experience, we love to hear you fully enjoyed your stay with us! We love to hear you loved everything from the pools and food to the location of the resort. We definitely look forward to seeing you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Her møter du aper og ekorn til frukost. Etterpå kanskje du støter på en 1 meter lang varan nede på den private stranden. Vi bodde 4 stk på pool access rom, det ble litt trangt men går greit for noen få dager. Altfor varmt vann i hoved bassenget, godt over 40 grader. Ellers var alt bra, god service og god frokost.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Frodes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser