Nydelig strand!

Helt fantastisk. Alt du trenger og drømmer om av en strand i Thailand. Nydelig klart vann. Lav puls... les mer

Anmeldt 25. februar 2020
mreivind
14 flotte dager .

Nydelig strand. Må ha egne solstoler. Kan kjøpes oppi hovedgaten. Spørr en av Thuk Thuk kjørerne... les mer

Anmeldt 30. januar 2020
Marianne P
Ao Nang, Thailand
Les alle 2 175 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ko Lanta
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Flott strand. Fint og bade, passe grunt og helling utover i vannet. Mange gode restauranter og barer i forskjellige pris klasser.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, hsiljuholtet
Anmeldt 4. mars 2017 via mobile enheter

Bor i bungalow på Raven Blue, hvor ting er enkelt, men alle ting fungerer petfekt med en fantastisk vert. 5min. til eventyrlige long beach, 8km sandstrand som er tynt befolket. Fantastisk badestrand og 10min. unna Saladan med Tuk Tuk.
Båtutflukt fra stranden og gode lønsj restauranter med god Thai mat

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Tom J
Anmeldt 26. februar 2017 via mobile enheter

Dette er en fin strand med mange spisesteder og hoteller rundt. Vi har bodd på flere ulike strender på Koh lanta og likte oss godt på longbeach. Nydelig vann, litt mer bratt enn andre strender. Sanden er varm

Dato for opplevelse: februar 2017
1  Takk, Anne Lene S
Anmeldt 8. november 2016 via mobile enheter

Ren og fin strand. Greit å oppleve denne stranden. Fin spasertur tilbake til hotell forbi markedet. Kan anbefales

Dato for opplevelse: november 2016
3  Takk, 347leifm
Anmeldt 17. januar 2016 via mobile enheter

Dra hit og gå innom Thai Cat. De har små hytter du kan ha hele dagen mot at du spiser der.

Stranda er helt herlig.

Dato for opplevelse: desember 2015