Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat.”
Anmeldelse av Jip Shop

Jip Shop
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 11. desember 2018

Spiste her flere ganger og var veldig fornøyd. Autentisk thai meny men også andre vestlige retter på menyen. Hyggelig betjening som var veldig opptatt av service. Hjelpsomme ved valg av retter siden menyen stort sett var ukjent for oss. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 434aghad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 840)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 840 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste i kveld på Jip Shop. Dette er en restaurant i typisk thaistil, som ligger langs hovedgata i Thong Nai Pan Noi. Et par husdyr er en del av restauranten, og bli ikke overrasket om det ligger en katt i stolen ved siden av deg, når du blir vist til et bord.

Det er mye å velge i på menyen. Vi spiste vårruller og kyllingvinger til forrett, og spesielt kyllingvingene var veldig gode. Til hovedrett spiste vi tre ulike curryretter, og en svinekjøtt i sursøt saus. Alle rettene var gode. Personalet var vennlige og imøtekommende, men rotet veldig med bestillingene.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk servert et supergodt måltid.
Ti-åringen sa at det var det beste han hadde smakt i sitt liv. Yellow curry med kylling.
Det var masse å velge mellom, men vi traff innertier på 4 av x-antall retter.

Service er service. (Veldig blide og raske)
Hygiene er også noe, men vi er i alle fall ikke syke- et døgn etter.
Interiør og stemning var eksotisk

Dato for besøk: juli 2018
Takk, sarak289
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Her finner du et fantastisk godt kjøkken med rikere smaker enn de fleste andre restauranter. Anbefales tvert.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, morteni975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2016 via mobile enheter

Vi satt her da strømmen var vekke i landsbyen. Her var det tent masse lys, og en koselig stemning. Hyggelig personalet og god mat å drikke for en veldig billig penge.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, RenatheR1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jip Shop, så også på

Ko Phangan, Surat Thani Province
Ko Phangan, Surat Thani Province
 
Ko Phangan, Surat Thani Province
Ko Phangan, Surat Thani Province
 

Har du vært i Jip Shop? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.