Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 245)
Filtrer anmeldelser
2 245 resultater
Vurdering fra reisende
1 641
409
112
50
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 641
409
112
50
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 245 anmeldelser
Anmeldt 8. desember 2016 via mobile enheter

Vi ankom panviman med store forventninger til tross for dårlig vær!

På grunn av det dårlige været regnet det inn på resturantene, samt inne på vårt bad.(delux hytte) dette var ikke svært hyggelig.. ga beskjed til personalet om dette, men lite (ingenting) ble gjort for å gjøre dette bedre.

Vi hadde jacuzzi på vårt rom, men fikk ikke brukt dette da det ikke var nok varmt vann til å fylle det opp..

Fine priser på mat og drikke, men begge resturantene var ute, så ikke så koselig å sitte der når det regnet som Værst.

Hotellet burde hatt noe innendørs alternativ:)

Må si jeg tror vi var veldig uheldig med tidspunktet vi var her på. For området på panviman (basseng, strand, utsikt og lokaler) var fantastiske samt den lille landsbyen som lå like i nærheten. Dette er nok absolutt en plass å dra til når været er på sitt fineste:) så vil anbefale folk å dra hit tross vår uheldighet...

Dato for oppholdet: desember 2016
Takk, RenatheR1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PanvimanPhangan, Manager på Panviman Resort - Koh Pha Ngan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2016
Google-oversetting

Dear Renathe R,

Thank you for sharing feedback about your recent stay with Panviman Resort - Koh Pha ngan, Thailand.

We are humble to say thank you for your kind comments on each and every detail of the services that we are in the process of upgrading to meet each guest expectations. Just to inform that we will definitely have new restaurant seats ,new umbrellas, new indoor area by early of 2017.

Once again, thank you for rating us four points out of five.

Best regards,
Jack Nakamadee
General Manager

gm_ kohphangan@panviman.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 18. desember 2015 via mobile enheter

For en fantastisk resort! Rolig, rent, vennlig og eksotisk!
Oppgradert ved ankomst til fantastiske bungalows med flott utsikt.
Priset moderat eller til og med lavt med tanke på hva du får!
Absolutt god valuta for pengene.
I nærheten av eksotisk lite tettsted med gode restauranter verdt et besøk.
Flott spa til gode priser! Nydelig strand, bra basseng.
Dra dit!

Takk, Trond O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.no.tripadvisor.com. Vis original
Jessada B, General Manager på Panviman Resort - Koh Pha Ngan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2015
Google-oversetting

Dear Valued Guests,

Greetings from Panviman Resort, Koh Phangan, paradise alike.

Received your comments and compliments about the resort, view, beach, food, service and more with appreciated, we will keep what we has done good and improve more what we may missed to make your stay a memorable one.

Thank you very much for choosing us as your stay destination and hope to be at service again in the next stay.

Best Regards,

Jessada Bhiromsiri, Mr.
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 25. januar 2015 via mobile enheter

Dette er et veldig spesielt og fint hotell! Som alenereisende kvinne, kjentes det trygt å bo på dette hotellet. Omgivelsene og naturen er fantastisk. Spektakulær utsikt fra deluxe-rommene. Veldig god frokost. En kort spasertur til landsby med sjarmerende restauranter. Stranden er nydelig. Hyggelig personale! Takk!!!

1  Takk, Mariann H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.no.tripadvisor.com. Vis original
Takeiteasygm, General Manager på Panviman Resort - Koh Pha Ngan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2015
Google-oversetting

Dear Mariann H,

Firstly, let me thank you for the time spent on writing this review, we really appreciated it. We were particularly pleased that you loved our hotel, and the surroundings and the nature was fantastic. Furthermore, we were super happy to hear that the view from the rooms was spectacular, lovely beaches, and nice staff!

Please be ensured that we intend to maintain our services and natural surroundings to top-level. We would do anything make our customers' stay a wonderful and memorable one.

We hope that you will be returning in the near future, and we really hope to provide you with the best service on your next visit!

Warmest Regards,

Jesada Bhiromsiri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2014

Tipp top service og utrolig hjelpsomme, vennlige ansatte. Her får du det du betaler for. suuper romantisk atmosfere, og nydelig mat. Stranden er himmelsk og utsikten fra hotelrommet var til å dø for... Rommene er store, utstyrt med alt du trenger og her er det altid rent og pent... Kommer til å reise tilbake ved første anledning.

Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Kaia933
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Takeiteasygm, General Manager på Panviman Resort - Koh Pha Ngan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2014
Google-oversetting

Dear Kaia933,

Firstly, let me thank you for the time spent on writing this review, we really appreciated it. We were overjoyed to hear that we provided you with top service, and the fact that you enjoyed the atmosphere and our cuisine. Furthermore, we were extremely glad that you thought that our beach was heavenly, and that our accommodation was spacious.

Please be ensured that we intend to maintain our services and natural surroundings to top-level. We would do anything make our customers' stay a wonderful and memorable one.

We would like to take this opportunity to thank you for choosing us for our stay, and cannot be more happy to hear you mention that you will return again at the earliest opportunity. We certainly promise to provide you with the best service on your next visit!

Warmest Regards,

Jesada Bhiromsiri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2013

Fantastisk hotell. Enestående betjening. Veldig komfortabelt. Nydelig med egen Strand. Bassengomerådet var helt spesielt. Deilig med luxus uten at det føltes alt for luxuriøst. Kjekt med egen tuctuc som tok deg rundt på området om du ikke ønsket å gå. Dette passet mine foreldre helt perfekt. Hyggelig å spise middag på stranden om kvelden, i herlige omgivelser og med levende musikk. Kommer gjerne tilbake hit. Anbefales på det varmeste.

Romtips: Vi bodde i en bungalow med havutsikt og jacuzzi på verandaen.
Dato for oppholdet: desember 2013
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, Annkristinfs1966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Takeiteasygm, General Manager på Panviman Resort - Koh Pha Ngan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2013
Google-oversetting

Dear AnnKristinfs1966,

Firstly, let me thank you for the time spent on writing this review, we really appreciated it. We are extremely pleased to hear that you liked our resort, mentioning that it has an outstanding operation, comfortable, and that it is very beautiful with our own private beach. We are more than glad to service you with our traditional tuk-tuks. We are particularly happy that you enjoyed having dinner on the beach, and that you really loved our surroundings with live music.

Please be ensured that we intend to maintain our services and natural surroundings to top-level. We would do anything make our customers' stay a wonderful and memorable one.

We are really glad that you would return to Panviman Resort Koh Phangan again. We will be welcoming you again soon!

Warmest Regards,

Jesada Bhiromsiri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser