Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 984)
Filtrer anmeldelser
2 984 resultater
Vurdering fra reisende
1 363
1 020
359
139
103
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 363
1 020
359
139
103
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 984 anmeldelser
Anmeldt 12. desember 2016 via mobile enheter

Det har vært en fin opplevelse, kjekk 2 timers snorkling og god mat. Fin strand og fint område.
Utsikten utover havet fra leiligheten var upåklagelig og med kort vei til basseng og strand ⛱
Veldig pent og ryddige rom og fint med egen terrasse

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Thor-ErikV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nithas S, Front Office Manager på Holiday Inn Resort Phi Phi Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2016
Google-oversetting

Dear Thor-ErikV,

Thank you very much for taking the time to upload your review and comments like the one you have provided give our team continue motivated in delivering high standards of service.

We hope you will be back to our resort soon!

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2016 via mobile enheter

Dette hotellet ligger veldig fint til nord på øya med en lang privat strand. Bungalowene er søte og de ansatte hyggelige og imøtekommende. Stive priser på hotellet og restauranten. Vi syns at matserveringen på restauranten stengte litt vel tidlig, men det går an å få roomservice ut over kvelden. Maten i restauranten syns vi dessverre ikke var noe særlig, alt dryppet av olje og salaten var dynket i dressing og pommesfritesen smakte skikkelig frityr. PS. Er myyye mygg her

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 230mariannef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nithas S, Front Office Manager på Holiday Inn Resort Phi Phi Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2016
Google-oversetting

Dear Marianne F,

We thank you for sharing your experience.

I appreciate that you have enjoyed your stay with us in overall.

I am very grateful for the feedback provided as this gives us the opportunity of improving our services. And I have shared your comments with our team members to continue motivated in delivering high standards of service.

I would like to thank you once again for taking the time to share your feedback and look forward to having the opportunity of welcoming you back to our resort.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2016 via mobile enheter

Dette stedet er å anbefale på det sterkeste!
Flott hotell med en vanvittig fin strand.
Passer nok best for familier, par eller hvis du vil koble av fra maset i Phuket.

Litt stive priser på hotellet, men ca 100 meter unna har man flere restauranter med kjempegod mat og drikke til veldig hyggelige priser og god stemning.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Karnes1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nithas S, Front Office Manager på Holiday Inn Resort Phi Phi Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2016
Google-oversetting

Dear Kames1,

Thank you very much for taking the time to upload your review and comments like the one you have provided give our team continue motivated in delivering high standards of service.

We hope you will be back to our resort soon!

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2016 via mobile enheter

Vi var innom her som en del av vår lille rundreise i området. Dette stedet er en perle. Ja, vi måtte vente litt på rommet, men fikk en kupong som vi brukte i baren på noe kaldt å drikke mens vi ventet.

Vi ble innlosjert i en av bungalowene i andre rekke fra stranden. Ikke så langt fra restauranten og barnebassenget. Fine store bungalower. Veldig greit med et ekstra lite rom til å oppbevare bagasje og lignende. Bortsett fra litt ustabil dusj er det ikke noe å utsette på rommet. Men OBS, det er lytt mellom rommene, så får du høylytte naboer så høres disse godt.

En fantastisk strand, herlige omgivelser uten biler og stresset fra fastlandet. Vi dro og på en speedbåt tur til Maya Bay bla. Kan anbefales.

Personalet er smilende og yter fantastisk service. Det er litt ventetid her og der, men det er ferie og jeg har tid å vente i 20 minutter på maten.

Pass på å få med deg solnedgangen fra Sunset Bar, herlig avslappet stemning og nydelig utsikt.

Jeg deltok og på Thai kokkekurs, kan anbefales. Var alene og fikk privat undervisning. Men pass på å ikke spis før. Du få smake all den nydelig maten du lager, så du blir god og mett. :)

Eneste som er å utsette er at det er noe dyrt i butikken og restauranten. Men du har ikke så mange valg, siden det er 30 min med long tail båt til Tonsai.

Skal vi tilbake til Phi Phi kommer vi garantert igjen.

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Toriref
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nithas S, Front Office Manager på Holiday Inn Resort Phi Phi Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2016
Google-oversetting

Dear Toriref,

Thank you very much for a very nice review about our resort.

We are happy to hear that the services was up to your expectation and the smiley and friend staff had make your stay enjoyable. And we are looking forward to welcome you back again for your next visit on Phi Phi Island. The sunset bar is waiting for you.

Best Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2016 via mobile enheter

Hadde muligens litt høge forventninger til denne resorten, og phi phi don generelt. Flott utsikt og strand. Rommene var ikke i særlig god stand, maten var på langt nær så god som andre plasser vi reiste til og prisene var veldig mye høgere enn andre plasser. Da de ligger for sej selv, med 40 min båttur til sentrum, kan de prise seg så høgt de vil.. mer utsatt for vind og stor sjø på denne siden av øya. Men dette var også deilig mtp strandliv, da det ikke ble drepende varmt. Ellers idyllisk og fint. Men glad vi kun overnattet i to netter.

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trine teigene E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nithas S, Front Office Manager på Holiday Inn Resort Phi Phi Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2016
Google-oversetting

Dear Trine teigene E,

Thank you very much for a short comment about our resort.

We are sad to hear that the services was not up to your expectation. We have also share you comment with the management team.

We hope that if you considering to come back to Phi Phi again our resort will be the choise for you.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser