Ole Freddy Nyborg
Sarpsborg, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
supit58, General ManagerPhi Phi Bayview & Premier Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. jan. 2019
Dear olefreddyn,
Thank you very much for your greatest feedback of short stayed, we are very pleased to read and share to all staff and management

Tusen takki!! Look forward to serving you in Phi Phi again in the next coming holiday

With best regards
gm@phiphibayview.com

"Was picked up at the pier by the hotel (long-tail bout) a short trip to the resort stayed there one night the villa i stayed was good great view lay behind the reception but steep hill up there villa good cleaning good, safe, good bed, good wifi internet which it was great all over the resort breakfast of ok had a nice experience here being enough times here"
  • Official Site
5.5 km fra Phi Phi Bayview & Premier Resort
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Ko Phi Phi Don
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Valgte 2 netter her etter 1 uke på Railay. Longtaibåt (gratis) sto klar på Piren da vi ankom med fergen Fikk en bungalow litt opp og langt unna resepsjonen. Sea View ja - men bungalowen foran sperret for utsikten. God uteplass med 2 solsenger og 2 stoler. Poolen var fortsatt stengt for renovering selv om de planlagte 3 ukene var overskredet allerede. Så ikke ut som om det ville bli klart der på enda en god stund. Beach baren O2 var også stengt - helt tydelig at det er lavsesong. 5-7 minutter å gå til frokosten fra bungalowene lengst vekk. Transport ved inn- og utsjekking ble tilbudt. Frokosten var helt ok med mulighet for å bestille egg. Møt opp presis - 10:01 ryddes maten bort! Grei beliggenhet - 15 min å gå til byen. Helt Ok sted for 2 netter.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, Lars N
Anmeldt 25. desember 2016 via mobile enheter

Fin plass og hyggelig personale. Fikk først en bungalow midt i new wing. Utsikten ble da rett inn i en hvit vegg. Gikk og spurte om vi kunne bytte, og det fikk vi.

Tenker at det ikke er vits å bestille i new wing da de ligger helt på toppen, og det er tungt for unge og eldre å gå. Fint og rent var det, men de eldre hyttene så ikke ut til og stå tilbake for de i new wing. De eldre hyttene har utsikt mot havet, og så fine ut. Hadde nok bestilt dette neste gang.

Sengene var gode. Dyrt i resturang og i baren. Kjøp øl og brus på kiosken som ligger rett bortfor.

Dato for oppholdet: desember 2016
Takk, StigEilertsen
Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

Villaene var fine, og beliggenhet super.
Bra air cond. og housekeeping.
alt ellers var slitt og trengs en oppussing.
Veldig harde senger og ekstremt dårlig vanntrykk på badet.
Maten var ok, men dyr i forhold til ellers.
Du må være god til beins til og fra frokosten her..

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Bjornbakkfamily
Anmeldt 29. januar 2016 via mobile enheter

Bodde her i 2døgn i en . Vi fikk en flott grande deluxe villa langt unna resepsjonsområdet. Veldig rolig og behagelig, med en fantastisk utsikt. Badet var slitt og vannet lukter ganske mye. Så husk å ha mye vann på flaske!

Romservicen var okei, vare at de glemte å levere halve bestillingen så man måtte påpeke at noe manglet.. Dette er veldig dårlig. Frokosten var skuffende. Blir ikke fylt på utenom at man sier ifra og da tar det fortsatt lang tid før mer mat kommer.

Om du ønsker kan du bli hentet med båt ved piren og fraktet til hotellet, dette er bra da det er ett stykke å gå, men vær ops på at ved ankomst til hotellet må man klatre ut av båten og ut i vannet. De bærer bagasjen. Du blir også kjørt til villaen din, vi ble ihvertfall det.

Etter alt å dømme, hadde vi noen flotte dager. Men man forventer mer når man betaler såpass mye. Vær forberedt på litt tegnespråk da de fleste snakket dårlig engelsk.

Dato for oppholdet: januar 2016
Takk, FerenczK
Anmeldt 4. februar 2015

Har lest mye rart om dette hotelle,bratte bakker sure folk.men navnet sier jo bayview må jo være en Ås for å få utsikt.de fleste klarer å gå opp en skråning.jeg hadde også vært sur vist folk som betaler for 3sjerner og forventer å få 5 stjerner. Det er noe som sier smil så får du ett smil tilbake.Vi har nå vært her i 5 døgn 2 igjen skulle ønsket vi kunne være lenger.Det er rom med havutsikt og noen uten.vi valgte den nye ving rommets standard er viktigere enn utsikt .ingen utsikt men nye store rom rent og pent .lobbyen og frokostsalen er 20 m fra stranden som er privat og med gratis solsenger,servering på stranden ,ingen selgere,Taxi båter rett ved siden av 200 bat til byen eller 10 min å gå.alt i alt er vi veldig fornøyd og kommer helt sikker tilbake engang...

Dato for oppholdet: februar 2015
3  Takk, oddvinjo