Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    kr 2 013
3.4 km fra Ban's Diving Resort
Se flere hoteller i Ko Tao
Anmeldt 28. oktober 2023

Me hadde 4 super kjekke dagar me open water kurs. Vi hadde Hampus som instruktør! 10/10🤩 han fikk deg til og slappe av og kose deg. Hele ban’s diving resort er skikkelig bra! vi kom på formiddagen og begynte kurset samme dag på kvelden.

Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, C9002GTglenns
Anmeldt 28. oktober 2023

Me har tatt open water course her på Ben’s diving resort de siste 4 dagene! Det har vore lærerikt og kjekt! Vi hadde Hampus som instruktør og han var svært dyktig! Opplæringen han gav oss var helt fantastisk!

Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siri B
Anmeldt 3. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk. Vi ble her i 6 dager for å slappe av. Vi dykket nesten hver dag ettersom at det var så billig.

Hotellet ligger veldig sentralt. Alt du skulle trenge er bare ett steinkast unna.

Restiranten er god pg servicen er flott.

Hotellet anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Edvard W
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Hadde tre dager på bans diving resort, og tok the open water divingcours med mine venner. Vår dykkelærer Mario var en fantastisk instruktør, han var trygg, morsom og full av kunnskap. Anbefaler dette til alle som ønsker å ta dykkerlappen. God pris på rommene og hyggelig personale.

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, Rikkecamillaa
Anmeldt 5. september 2014

bra hotel helt greit hvis du har vært ute å backpacket. gratis wifi. kjempe greit hvis du skal dykke og skal du ta kurse så blir romet inkludert i prisen. instruktørene er kjempe flinke og hjelpsome med det meste.

Dato for oppholdet: september 2014
  • Reisetype: Reiste med venner