Marrakesh (Medína/souk, Fjellvandring Imlil/Atlasfjellene, ørken tur Agafay)

Super dialog og forslag til aktiviteter i forkant av turen. Veldig proffe og hyggelige guider i... les mer

Anmeldt 27. januar 2024
May Helen M
TUR TIL DE 4 KONGEBYENE.

Tusen takk til Zbartravel for en veldig fin tur, og vi har sett og opplevd masse. Guidene i Fes og... les mer

Anmeldt 17. desember 2019
KlokTurist456

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Zagora
Anmeldt 17. desember 2019

Guidene i Fes og Marrakech var hyggelige og dyktige.
Vår sjåfør, Mustapha, var en veldig hyggelig og dyktig sjåfør som sørget for at vi kom trygt frem. Vi har overnattet på endel Riader på denne turen, og alle har vært bra, men vi vil fremheve Riad Samsli i Marrakech som den beste.Hyggelige ansatte, god service, god mat, rent og ryddig.
Til slutt en stor takk til Magnhild som har spesiallaget denne turen til oss.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, KlokTurist456
Anmeldt 8. april 2019

Reiseledere Ahmed og Magnhild sørget for fantastiske dager i Marokko! Vi kjørte gjennom Atlas-fjellene, fikk se fattige berberlandsbyer og opplevde mektige fjell og vakker natur. Transport inn i ørkenen var en helt rå opplevelse, og det å komme frem til campen var helt magisk! Gourmetmåltider og "luksusbad" overgikk all forventning! Sandboarding, stjernehimmel, musikk rundt bålet, dromedarridning - spennende og artig å oppleve! Draa-dalen var en eksotisk opplevelse, med palmer og frodige grønne vekster i kontrast til landskapet vi forlot. Dyktige turoperatører ga oss en vakker og magisk tur et spennende land. Vi fikk opplevelser og minner til en rimelig pris. Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, Ingrid K
Anmeldt 7. april 2019 via mobile enheter

Sammen med 19 andre damer har jeg vært med Zbartravel på treningsreise rundt i Marokko. Fantastisk opplegg, trygge og gode rammer og en dyktig gjeng med sjåfører. En uforglemmelig tur med vakker natur, fjell og mennesker. Høydepunktet var campen i Sahara.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, 269heidij
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Gruppe på 4 voksne og 3 unge i alderen 17-24 ønsket flest mulig opplevelser, kombinert med tid til surfing i Essaouir i løpet av en uke. Vi bestilte riad i Marrakech og tur/retur flyvning selv, men valgte å trekke inn Zbar underveis i planleggingen, - og det angrer vi ikke på! Vi fikk en super guide gjennom medinaen i Marrakech. Etter dialog med Magnhild besluttet vi å fly mellom Marrakech og Zagora, for å komme raskere ut i ørkenen, samt avlaste noe på total kjøretid. Vi tilbrakte kun en natt i Erg Chegaga og angrer på at vi ikke tok to. For en opplevelse!! Litt lang, men spennende kjøretur innom keramikklandsby og lunsj i M'hamid, hvor det også ble kjøpt inn ørkensjal, før vi var fremme i leiren. Sjalene viste seg å ikke være en turistjippo, men en dyd av nødvendighet! Nydelig dromedartur, sandboarding, deilig tajin, folkloremusikk, vakker solned- og -oppgang, telt og en leir som tatt rett ut av 1001 natt, gode sanitærforhold og superhyggelige verter. Rett og slett et eventyr! 1 1/2 dags kjøring over Atlasfjellene, gjennom vakre daler og skiftende landskap ble en god opplevelse, takket være våre supre guider og nydelig overnattingssted underveis. Flott også å kjøpe tepper oppe i fjellene istedenfor inne i soukene👍. Deilig å avslutte uken med 3 dager i vakre Essaouira til slutt; sol, bad og surf, selv om det var vemodig å ta farvel med sjåførene/guidene. Nok en fin guide transporterte oss tilbake til Marrakech for hjemreise. Vi er superfornøyd med dialogen, opplegget og leveransen fra Zbar👍.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Merethe H
Anmeldt 24. juni 2018

Vi er to gode venner på 19 og 20 år som bestilte tur med Zbartravel rundt i Marokko, blant annet en fjelltur i Atlasfjellene. Etter en dag i Marrakech dro vi til fjellbyen Aremd hvor vi startet en 4 dagers tur til Toubkal med guide Hamid og kokk/muldyrfører Hassan. De var begge utrolig hjelpsomme, trivelige og dyktige, og gjorde turen til noe helt uforglemmelig.

Hamid var veldig god i engelsk, og svarte på alle spørsmål vi hadde om livet og naturen i Atlasfjellene. Vi fikk god støtte ved vanskelige deler av stigningen, og muligheten til å velge litt selv hvordan vi ville strukturere turen etter evne og preferanse. Vi bestemte oss blant annet for å gå opp og se soloppgangen fra fjelltoppen, noe jeg absolutt vil anbefale! I tillegg var vi så heldige å få være med på feiringen av Eid ved slutten av Ramadan i Aremd, hvor vi fikk oppleve gleden og godheten i menneskene der.

Thank you so much Hamid, Hassan and the Atlas mountains! Hope to see you again soon, yalla!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, lenepallesen