“Perfekte pastaretter!”

Pastabar Budva
Vurdert som nr. 6 av 300 Restauranter i Budva
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 5. september 2022 via mobile enheter

Et veldig koselig lite sted rett innenfor muren i gamlebyen. Svært vennlig personale møtte oss med et smil, selvom de nærmest løp maraton.
Etter bestilling kom maten veldig raskt og var skikkelig glovarm og smakte himmelsk!
Servitøren glemte noen ting her og der, men maten og atmosfæren var så fantastisk at dette er et sted jeg gjerne skulle kommet tilbake til igjen og igjen.

Fruen og jeg var enige om at de burde tilby mini-versjoner av alle rettene sine, slik at man kunne bestille en tasting meny med alt 😅

Det virker som et veldig populært sted, så jeg tror vi var heldige med å få bord relativt raskt. Noe å ha i bakhodet om man ønsker å komme hit 😊

Dato for besøk: september 2022
Takk, oeyvindla
bobanr2018, Owner på Pastabar Budva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2022

Tusen takk for en kjempefin review.
Håper virkelig dere kommer tilbake,eller kanskje vi skulle åpne en Pastabar i Oslo 😀
Hilsner fra Ålvundfjord.

Anmeldt 12. mai 2022 via mobile enheter

God mat og god drikke. Likte den greske salat spesielt godt. Ok priser, servitørene forstår engelsk. Har ikke alltid vært like heldig med det i Montenegro

Dato for besøk: mai 2022
Takk, bobogbes
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi var åtte i selskapet og alle var veldig fornøyde! Vi bestilte ulike ting. Gode porsjoner, rimelig og grei service.

Dato for besøk: august 2019
Takk, inguseff
Anmeldt 15. juli 2019

Vi ferierer i Becici fortiden og fikk lyst til å prøve pasta en kveld etter tripadvisor anbefalinger.Vi brukte nøyaktig 35minutter på gåturen til Pastabar Budva i gamlebyen fra Becici.Vi var der ved nittentiden så det var ledige bord,bestilte pasta med Tiika masala og pasta med kylling og brokoli.rask servering og velsmakende mat,et lite minus var servetrisen som kunne gjort litt mer ut av seg,bla slått opp vin i glassene spurt om maten smakte osv.men alt kalt et OK måltid.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Lars Myhre L
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og eieren snakker flytende norsk som var en morsom overraskelse! Enkelt og sinnsykt billig! Elsker dette stedet!

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, ThelmaD100

Reisende som så på Pastabar Budva, så også på

Budva, Budva Municipality

Budva, Budva Municipality
Przno, Budva Municipality

Har du vært i Pastabar Budva? Del dine erfaringer!