Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste pizza i Igalo”
Anmeldelse av Pergola

Pergola
Vurdert som nr. 1 av 25 Restauranter i Igalo
Prisklasse: kr 34 - kr 479
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Spiste her jevnlig i en måned. Avslappende atmosfære, og veldig god pizza. Personalet er serviceinnstilt. Utsikten er blant de beste. Flott sted.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 432btw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 135 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme på Pergula. Fin betjening,rene toaletterog god mat.
Avslappende å sitte der å se utover sjøen. Treffer også lokale innbygere☺

Dato for besøk: september 2018
Takk, kariasora
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2017

En ny erfaring i igalo,her var jeg to kvelder og spiste middag ved en anledning.En fin restaurant der man kan nyte pasta retter.En nydelig lasagne som ble servert i en litenildfast form,rykende varm med deilig hjemmelaget saus.Anbefales.

Dato for besøk: august 2017
Takk, sussine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Skulle bare innom for en Jelen øl. Ble sittende i lang stund. Spiste ikke men naboen sin mat så kjempe god ut 😊 Bestilte bare noen oliven som de hadde dandert deiligt med olje og hvitløk. Rent og pent med fotball kamp på TV 😊

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Helle Furuholm O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mai 2017 via mobile enheter

Utmerket service, god mat og bra atmosfære👍🏻 at restauranten ligger på strandkanten er selvfølgelig ikke noe ulempe. TV med visning av de fleste internasjonale fotball kampene for de som liker slikt

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Excursion48107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pergola, så også på

Herceg-Novi Municipality, Montenegro
Herceg-Novi, Herceg-Novi Municipality
 
Igalo, Herceg-Novi Municipality
Herceg-Novi, Herceg-Novi Municipality
 

Har du vært i Pergola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.