Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste pizza i Igalo”
Anmeldelse av Pergola

Pergola
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Igalo
Prisklasse: USD 3 - USD 46
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Spiste her jevnlig i en måned. Avslappende atmosfære, og veldig god pizza. Personalet er serviceinnstilt. Utsikten er blant de beste. Flott sted.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 432btw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 119 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme på Pergula. Fin betjening,rene toaletterog god mat.
Avslappende å sitte der å se utover sjøen. Treffer også lokale innbygere☺

Dato for besøk: september 2018
Takk, kariasora
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2017

En ny erfaring i igalo,her var jeg to kvelder og spiste middag ved en anledning.En fin restaurant der man kan nyte pasta retter.En nydelig lasagne som ble servert i en litenildfast form,rykende varm med deilig hjemmelaget saus.Anbefales.

Dato for besøk: august 2017
Takk, sussine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Skulle bare innom for en Jelen øl. Ble sittende i lang stund. Spiste ikke men naboen sin mat så kjempe god ut Bestilte bare noen oliven som de hadde dandert deiligt med olje og hvitløk. Rent og pent med fotball kamp på TV

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Helle Furuholm O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mai 2017 via mobile enheter

Utmerket service, god mat og bra atmosfære at restauranten ligger på strandkanten er selvfølgelig ikke noe ulempe. TV med visning av de fleste internasjonale fotball kampene for de som liker slikt

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Excursion48107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pergola, så også på

Herceg-Novi Municipality, Montenegro
Herceg-Novi, Herceg-Novi Municipality
 
Igalo, Herceg-Novi Municipality
Herceg-Novi, Herceg-Novi Municipality
 

Har du vært i Pergola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.