Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Hideaway Hikkaduwa(Hikkaduwa)(Mye for pengene!)
USD 40
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 69
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 68
USD 62
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 14 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 14 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 72 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Citrus Hikkaduwa(Hikkaduwa)
USD 87
USD 68
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis parkering
  • Ved stranden
USD 61
USD 56
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis parkering
  • Svømmebasseng
USD 77
USD 68
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Roman Beach(Hikkaduwa)
USD 132
USD 112
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Main Reef Hotel and Restaurant(Hikkaduwa)(Mye for pengene!)
USD 30
USD 25
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 19 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 19 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 31 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Aditya(Hikkaduwa)
USD 286
USD 273
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (2 017)
Filtrer anmeldelser
2 017 resultater
Vurdering fra reisende
950
678
208
90
91
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
950
678
208
90
91
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 017 anmeldelser
Anmeldt 1. mars 2017

Dette hotellet har en flott beliggenhet i Hikkaduwa ..Den beste stranddelen med store havskillpadder . Anbefales .Veldig bra utvalg til frokost og det eneste minus med hoteller er den dårlige smakløse juicen dem tilbyr sine gjester (frokost) Det er masse fine beach restauranter i nærheten av hotellet

Romtips: Alle rom har havutsikt
  • Opphold: februar 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 59SivAnita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2016 via mobile enheter

Flott hotell, med fine rom og fantastisk uteområdet med bademuligheter i sjøen rett utenfor :) Personalet er veldig imøtekommende, hjelpsomme og serviceinnstilt. Gøy med skilpaddene som var på stranda hver dag. Vi håper på å komme tilbake en dag! Anbefales på det sterkeste:)

Opphold: mars 2016, reiste som et par
Takk, Anette N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pradeep W, Assistant Manager (Operations) på Hikka Tranz by Cinnamon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2016
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for the heartfelt remark. We are delighted to know that you enjoyed your experience at Hikka Tranz by Cinnamon. As you have stated above nice rooms, stunning grounds with swimming in the sea right outside and professional service from our staff are highly commendable. Whilst thanking you for sharing your positive feedback we eagerly look forward to having you with us again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2016 via mobile enheter

Vi avsluttet vår rundreise i Sri Lanka på dette hotellet og bodde her 5 netter. Hotellet er meget bra og servicen er fanatastisk. Frokostbuffeten var fantastisk flott og på høyde med hoteller vi har besøkt på Maldivene og Mauritius. Litt dyr middagsbuffet (sammenlignet med lokale restaurantpriser), men den var virkelig flott. Alt i alt en bra hotellopplevelse for oss!

Opphold: mai 2016, reiste som et par
Takk, Martin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pradeep W, Assistant Manager (Operations) på Hikka Tranz by Cinnamon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2016
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for sharing your feedback following your stay at Hikka Tranz by Cinnamon. We are indeed pleased to know that you enjoyed your stay with us. While thanking you for staying with us, we certainly hope to welcome you back at our resort for yet another memorable stay.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2016

Førsteklassisk service.
Smilende og vennlig betjening. Vil her spesielt nevne Amali og Neel
Fine rom med balkong og hav utsikt
Stor buffe restaurant med et rikelig utvalg av retter.
Flott og behagelig klima og deilig sjøtemperatur

  • Opphold: januar 2016, reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Steinar T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roshan D, General Manager på Hikka Tranz by Cinnamon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2016
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your feedback following your stay at Hikka Tranz by Cinnamon. We are truly delighted to know that you enjoyed your stay with us and our warm hospitality. Our rooms with balconies facing the ocean, staff friendliness, food/beverage offerings, other facilities including the Balinese managed spa makes Tranz to be a place to be.. We eagerly look forward to having you with us again

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2015 via mobile enheter

Ankom hotellet om kvelden og det virket ikke å være helt topp. I dagslys framsto hotellet mye bedre og beliggenheten er flott. Vakre strender uten for mye bølger. Maten er litt over gjennomsnitt. Betjeningen gjennomsnittlig, men rent og pent. Alt i alt et godt utgangspunkt for både avslapping og turer. Hvalsafari tilbys, og mye annet.

Opphold: november 2015, reiste med venner
Takk, ravddo52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roshan D, General Manager på Hikka Tranz by Cinnamon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2015
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for sharing your feedback following your stay at Hikka Tranz by Cinnamon. We are indeed pleased to know that your stay with us was pleasant,whilst taking your points/ideas for future improvements. While thanking you for staying with us, we certainly hope to welcome you back at our resort for yet another memorable stay

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser