Fantastisk tur guide Salim Sanu og koselig tur. Vakkert sted, som anbefales på det sterkeste. En opplevelse for livet!
Kjære gjest,
Takk for at du valgte vår Taj Mahal City Tour.
Jeg er lei meg for at jeg ikke kunne møte deg personlig i dag. Jeg er veldig interessert i å høre hvordan dagen din gikk med vår guide Vishal og sjåføren. Siden disse teammedlemmene ikke er faste hos oss, er tilbakemeldingen din spesielt viktig.
Hvis du hadde noen problemer eller bekymringer, vennligst gi meg beskjed. Din tilfredshet er svært viktig for oss, og eventuelle tilbakemeldinger, spesielt hvis de er mindre positive, kan påvirke fremtidige bestillinger.
Jeg ønsket virkelig å sørge for at du fikk den beste opplevelsen mulig og viste deg det beste av mitt land.
Takk for din tid og tilbakemelding.
Med vennlig hilsen,
Keeper Landwey
Vi har hatt veldig fin tur til Taj Mahal, Agra fort og marked! Vi har fått en stort innblikk i historien, kulturen og miljøet i India🇮🇳Vår guide Arham var god til å gjøre historie gøy, veldig god fotograf, og ikke minst morsom! Han er også en av få som snakker god engelsk👍🏻istedenfor å bruke penger på fotograf, tok Arham fine og profesjonelle bilder🇮🇳Ved hjelp fra Arham ble det lett å få kommunisert og vi kunne spørre han om absolutt alt. Vi fikk også en del fritid som vi brukte på å ta bilder eller kjøpe suvenirer😊
Kjære gjest,
Vi er glade for å høre at dagen din med Keeper Landwey med Arham var en fantastisk opplevelse!
Vi setter vår ære i å kurere eksepsjonelle opplevelser for våre gjester, og det er fantastisk å vite at du hadde det mye moro mens du utforsket med oss.
Din tilfredshet er et bevis på vår forpliktelse til å levere førsteklasses service.
Vi setter pris på dine gode ord og ser frem til å være vertskap for deg igjen for flere uforglemmelige eventyr.
Takk for at du valgte Keeper Landwey som reisefølge!
Vi hadde en strålende dag fra vi møtte vår sjåfør i New Deli til vi måtte reise fra Agra. Vi ble tatt våre av vår guide Arham som ledet oss gjennom en flott og svært vellykket dag. Han viste oss Agra, Taj Mahal and Agra Fort og strakk seg langt på service, forteller kunst og engasjement. Dagen kunne ikke blitt bedre!
Takk for at du valgte Keeper Landwey som reisefølge!
Det var en bra og trygg opplevelse. Det var bra lagt opp med kjøring, gaid, mat og forståelse. Arham er også dyktig til og ta bilder.
Takk for at du valgte Keeper Landwey som reisefølge!
Veldig innholdsrik og spennende tur. Vår sjåfør og guide Taranjeet var utrolig bra! Super service og interessante opplysninger og historier.
Flinke og servicemindede guider gjorde turen meget lærerik og interessant. Stor takk til Avez, Shanu and Ali! Flotte hotell og free upgrade til juniorsuite på hotellet i Agra var en hyggelig bonus! Stor takk for en super tur.
Kjære kunde,
Takk for at du tok deg tid til å dele dine tanker som en anmeldelse. Vi er glade for å vite at du hadde en god opplevelse på din 3-dagers private luksustur i Det gylne triangel.
Keeper Landwey setter sin ære i å behandle hver og en av sine kunder som et familiemedlem, og derfor er vi glade for at teamets utmerkede kundeservice var i stand til å formidle dette til deg. Vi skal sørge for at de får beskjeden. De vil sette stor pris på tilbakemeldingene dine.
Reiselederne våre har mange års erfaring, og deres fremste oppgave er å sørge for at kundene våre trives og er fornøyde.
Fortell gjerne venner, familie og kolleger om guidene våre og den utmerkede servicen de yter.
Med vennlig hilsen,
Keeper Landwey
Fantastisk service og alle vennene mine er veldig fornøyde med tjenesten. Jeg vil prøve en annen destinasjon neste gang. Håper å se ham igjen i fremtiden!
Kjære kunde,
Tusen takk for at du anbefaler våre tjenester og skriver slike hyggelige ord.
Vi er så glade for å høre at du hadde en flott tid og at teamet vårt var i stand til å møte alle dine behov.
La dine venner, familie og jevnaldrende få vite om guidene våre og deres utmerkede service.
Beste hilsner,