Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Keeper Landwey på
Anmeldt 2. oktober 2023

Vi har hatt veldig fin tur til Taj Mahal, Agra fort og marked! Vi har fått en stort innblikk i historien, kulturen og miljøet i India🇮🇳Vår guide Arham var god til å gjøre historie gøy, veldig god fotograf, og ikke minst morsom! Han er også en av få som snakker god engelsk👍🏻istedenfor å bruke penger på fotograf, tok Arham fine og profesjonelle bilder🇮🇳Ved hjelp fra Arham ble det lett å få kommunisert og vi kunne spørre han om absolutt alt. Vi fikk også en del fritid som vi brukte på å ta bilder eller kjøpe suvenirer😊

Takk, Joakim Helgøy W
KeeperLandwey, Manager på Keeper Landwey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Kjære gjest,

Vi er glade for å høre at dagen din med Keeper Landwey med Arham var en fantastisk opplevelse!

Vi setter vår ære i å kurere eksepsjonelle opplevelser for våre gjester, og det er fantastisk å vite at du hadde det mye moro mens du utforsket med oss.

Din tilfredshet er et bevis på vår forpliktelse til å levere førsteklasses service.

Vi setter pris på dine gode ord og ser frem til å være vertskap for deg igjen for flere uforglemmelige eventyr.

Anmeldt 2. oktober 2023

Vi hadde en strålende dag fra vi møtte vår sjåfør i New Deli til vi måtte reise fra Agra. Vi ble tatt våre av vår guide Arham som ledet oss gjennom en flott og svært vellykket dag. Han viste oss Agra, Taj Mahal and Agra Fort og strakk seg langt på service, forteller kunst og engasjement. Dagen kunne ikke blitt bedre!

Takk, Lillefot123

Anmeldt 2. oktober 2023

Det var en bra og trygg opplevelse. Det var bra lagt opp med kjøring, gaid, mat og forståelse. Arham er også dyktig til og ta bilder.

Takk, Wander12887649276

Anmeldt 3. april 2023 via mobile enheter

Veldig innholdsrik og spennende tur. Vår sjåfør og guide Taranjeet var utrolig bra! Super service og interessante opplysninger og historier.
Flinke og servicemindede guider gjorde turen meget lærerik og interessant. Stor takk til Avez, Shanu and Ali! Flotte hotell og free upgrade til juniorsuite på hotellet i Agra var en hyggelig bonus! Stor takk for en super tur.

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, 819perf
KeeperLandwey, Guest Relations Manager på Keeper Landwey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2023

Kjære kunde,
Takk for at du tok deg tid til å dele dine tanker som en anmeldelse. Vi er glade for å vite at du hadde en god opplevelse på din 3-dagers private luksustur i Det gylne triangel.

Keeper Landwey setter sin ære i å behandle hver og en av sine kunder som et familiemedlem, og derfor er vi glade for at teamets utmerkede kundeservice var i stand til å formidle dette til deg. Vi skal sørge for at de får beskjeden. De vil sette stor pris på tilbakemeldingene dine.

Reiselederne våre har mange års erfaring, og deres fremste oppgave er å sørge for at kundene våre trives og er fornøyde.

Fortell gjerne venner, familie og kolleger om guidene våre og den utmerkede servicen de yter.

Med vennlig hilsen,
Keeper Landwey

Anmeldt 21. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk service og alle vennene mine er veldig fornøyde med tjenesten. Jeg vil prøve en annen destinasjon neste gang. Håper å se ham igjen i fremtiden!

Takk, luckea2017
KeeperLandwey, Guest Relations Manager på Keeper Landwey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

Kjære kunde,

Tusen takk for at du anbefaler våre tjenester og skriver slike hyggelige ord.
Vi er så glade for å høre at du hadde en flott tid og at teamet vårt var i stand til å møte alle dine behov.
La dine venner, familie og jevnaldrende få vite om guidene våre og deres utmerkede service.

Beste hilsner,
Keeper Landwey