Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 237)
Filtrer anmeldelser
3 238 resultater
Vurdering fra reisende
1 900
917
235
99
87
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 900
917
235
99
87
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 238 anmeldelser
Anmeldt 6. mars 2016

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 7. november 2015

Flott opphold i fint fasjonabelt hotellt i nærheten av flyplassen. Flott personale, service og transport. Spaet var utmerket. God mat også :) fint sted å slappe av før den lange flyturen ut. God valuta for pengene!

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Takk, PG-piloten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Anmeldt 24. april 2015 via mobile enheter

Overnattet her en natt, fantastisk service, ble oppgradert til suite ved ankomst. Noe som i seg selv var veldig hyggelig. Flott hotel, men vakkert basseng område og basseng bar. Veldig god frokost. Restauranten Kebab Factory er absolutt verdt et besøk, og har mange spennende retter. Anbefaler å bare bestille "starters" da får du 7-8 forretter, noe som holder mer en nok :)

Dato for oppholdet: april 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, GlennAbrahamsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2015

Business-class på hotellet var helt grei. Badekåper (alt for små) og tøfler var tilgjengelig. Hvis man sammenligner loungen på Radisson med JW Marriott i samme område, var loungen på JW Marriott betydelig bedre mht til utvalg og omgivelser.
Likevel, dette er et godt alternativ. Hyggelige ansatte.

Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, b0rj0hn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 27. juli 2011

Flott bedrift og familiedrevet hotell.
Flotte konferanserom og selskapslokaler for din store sammenkomst.
Fantastiske rom å bo i.
Har all luksus som på et 5-stjerners til hyggelige priser.
Utrolig service, fantastisk atmosfære og avslappende opphold. Hvis det er det du er på utkikk etter, sett i gang og bestill her.
Flott bar og resturant vil gi deg en fantastisk opplevelse.

Takk, parvjain
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.in. Vis original
Vis flere anmeldelser