En helt fantastisk hotell-opplevelse som anbefales på det sterkeste! Hotellet er over 150 år gammelt, men utrolig bra vedlikeholdt med historie i hvert hjørne. Bærer navnet "Grand hotel" med rette - storartet arkitektur og fine detaljer som bærer preg av Kolakas kolonianske historie.
De ansatte på hotellet var utrolig hjelpsomme og hyggelige, vi følte oss ivaretatt og velkomne. Selv om de har rundt 250 rom så følte vi oss som om vi var de eneste gjestene der, så bra var servisen. Vi fikk oppgradert rom, veldig stort og klassisk, fine detaljer og komfortabelt.
Vi benyttet oss av treningssenteret og tok en gratis yogatime (7:30 hver morgen ved svømmebassenget). Vi brukte også svømmebassengen, der er det magisk å slappe av og ta "ferie" fra hektiske Kolkata.
Anbefaler også å ta "grand tour" av hotellet fra Mr. Amitava Sarkar (spør om det i resepsjonen). Han tok oss rundt og forklarte historien rundt hotellet, og arkitekturen.
Til slutt så må vi nevne at hotellfrokosten var verdens beste, anbefaler å sette av god tid til å nyte utrolig bredt utvalg, både vestlig og indisk. Nam!Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering