Bodde på dette hotellet i 3 dager.
Store fordeler:
1) Nybygd bygning. Sikkerhetssystemet som kun tillater nøkkeleierne å gå opp trappen til romsområdet. 2) Superrent og ryddig inkludert alle områder - rom, resepsjon og restaurant. 3) Veldig fint rom, kule tykke tepper i korridorene. 4) WiFi og kabel med høyhastighetsinternett. 5) Fine frokoster 6) Selvbetjenende vaskemaskin og tørketromler 7) 3 min. gange fra nærmeste t-bane. 8) Stor rabatt for langvarig opphold (50 % og mer)
Forbedringer nødvendig: 1) ved innsjekkingen så smilte ikke de ansatte i det hele tatt. Så ut som de gjorde oss en tjeneste ved å la oss bo der. Noen av gjestene fra Singapore (en gruppe) sjekket inn på samme tid og resepsjonen var mye vennligere mot dem enn mot oss og flere andre alenereisende. Neste gangene vi gikk til lobbyen innså vi raskt at ikke alle de ansatte er misfornøyde, kun den ene jenten. 2) Prisene pr. rom inkludert en frokost som standard. Litt merkelig, men det er ikke et stort problem fordi du kan legge til dette på utsjekkingsbeløpet ved å fortelle ditt romnummer til de ansatte i restauranten. 3) Litt fjern beliggenhet fra Jing An-distriktet. Men den nybygde t-banelinjen korter ned veien til 20 minutter. 4) Ingen restauranter og supermarkeder (bortsett fra den lille (15 m²) Family Mart) i nærheten. 5) Fravær av interne og ingen deltakelse i de eksterne guest loyalty-programmene. Veldig merkelig for en hotellkjede.