Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Relax frente al volcán”
Anmeldelse av Arenal Manoa Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 8 sider til!
Arenal Manoa Hotel
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 3 oktober 2012
Google-oversetting

  • Opphold: september 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, viajeropeninsular
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 878)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1 8011 805 av 1 878 anmeldelser

Anmeldt 2 oktober 2012 via mobile enheter
Google-oversetting

  • Opphold: mars 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, CartagoGalp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 september 2012
Google-oversetting

  • Opphold: august 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, JOhn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 september 2012
Google-oversetting

  • Opphold: august 2012, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Rolya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29 august 2012 via mobile enheter
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Gegeletolier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av La Fortuna de San Carlos
1,2 km unna
Volcano Lodge & Springs
Volcano Lodge & Springs
Nr. 15 av 59 i La Fortuna de San Carlos
3 027 anmeldelser
2 km unna
The Royal Corin Thermal Water Spa & Resort
The Royal Corin Thermal Water Sp...
Nr. 5 av 59 i La Fortuna de San Carlos
2 342 anmeldelser
4,7 km unna
Hotel Lomas del Volcan
Hotel Lomas del Volcan
Nr. 10 av 59 i La Fortuna de San Carlos
1 584 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,5 km unna
Arenal Springs Resort and Spa
Arenal Springs Resort and Spa
Nr. 13 av 59 i La Fortuna de San Carlos
2 529 anmeldelser
2 km unna
Hotel El Silencio del Campo
Hotel El Silencio del Campo
Nr. 3 av 59 i La Fortuna de San Carlos
1 903 anmeldelser
2,2 km unna
The Springs Resort and Spa
The Springs Resort and Spa
Nr. 5 av 64 i Arenal Volcano nasjonalpark
2 468 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Arenal Manoa Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Arenal Manoa Hotel

Adresse: Route 142, Arenal Volcano nasjonalpark, La Fortuna de San Carlos 21007, Costa Rica
Beliggenhet: Costa Rica > Province of Alajuela > Arenal Volcano nasjonalpark > La Fortuna de San Carlos
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Restaurant Romservice Transporttjeneste Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.6 familiehotell i La Fortuna de San Carlos
Nr.8 romantisk hotell i La Fortuna de San Carlos
Prisnivå: kr 1 070 - kr 2 776 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3,5 stjerne — Arenal Manoa Hotel 3.5*
Antall rom: 80
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og TripOnline SA slik at du trygt kan bestille fra Arenal Manoa Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Arenal Manoa Hotel And Spa
Arenal Manoa Hotel La Fortuna De San Carlos

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din