Det er noe som er råtten og skittent i paradis: dette hotellet. Beklager gutter og jenter som jobber på hotellet. Dette er ikke bra. Det er støv og skitt på rommene. Lukter mugg og sopp. Vi finner bæsj fra insekter på garderobeskap og i kroker som har vært der lenge. Hvorfor vasker dere ikke skikkelig? Enten er det latskap eller mangel på opplæring og oppfølging fra ledelsen. Gardinene henger og slenger og er ødelagte. Møblene er fillete og flekkete. Restauranten er en katastrofe og ser ut som en skrekk film fra 70 tallet. Store vakre blomster potter ligger knust i hagen som er et villniss. Her må gjestene selv vaske de slitne og møkkete strandstolene. Vi måtte be om nytt rom pga mugg og råte. Men det var ikke stort bedre. Frokosten er på sparebluss med bestående av to pappskiver med loff. Litt omelett, med en liten pakke kjip syltetøy samt noen biter frukt. Huff, stakkars kokk. Hvor er gleden og sjelen fra Costa Rica? Det må være trist og jobbe her. Noe har blitt borte på veien, da dette stedet sikkert har vært fint en gang, en gang for veldig lenge siden. Skjerp dere! Det var 1000 ganger bedre og bo på en camping i leide telt. Det eneste pluss var det var kort vei til stranden. Men den har heldigvis ikke dette hotellet ansvaret for, da hadde det vært krise for denne lille landsbyen. Anbefales ikke å legge...Det er noe som er råtten og skittent i paradis: dette hotellet. Beklager gutter og jenter som jobber på hotellet. Dette er ikke bra. Det er støv og skitt på rommene. Lukter mugg og sopp. Vi finner bæsj fra insekter på garderobeskap og i kroker som har vært der lenge. Hvorfor vasker dere ikke skikkelig? Enten er det latskap eller mangel på opplæring og oppfølging fra ledelsen. Gardinene henger og slenger og er ødelagte. Møblene er fillete og flekkete. Restauranten er en katastrofe og ser ut som en skrekk film fra 70 tallet. Store vakre blomster potter ligger knust i hagen som er et villniss. Her må gjestene selv vaske de slitne og møkkete strandstolene. Vi måtte be om nytt rom pga mugg og råte. Men det var ikke stort bedre. Frokosten er på sparebluss med bestående av to pappskiver med loff. Litt omelett, med en liten pakke kjip syltetøy samt noen biter frukt. Huff, stakkars kokk. Hvor er gleden og sjelen fra Costa Rica? Det må være trist og jobbe her. Noe har blitt borte på veien, da dette stedet sikkert har vært fint en gang, en gang for veldig lenge siden. Skjerp dere! Det var 1000 ganger bedre og bo på en camping i leide telt. Det eneste pluss var det var kort vei til stranden. Men den har heldigvis ikke dette hotellet ansvaret for, da hadde det vært krise for denne lille landsbyen. Anbefales ikke å legge igjen penger her Aldri har jeg bodd på dårligere hotellMer
Vis mindre