Første natt av bryllupsreisen ble tilbragt på Hotel Presidente i San Jose, Costa Rica. Vi ankom sent og dro veldig tidlig, så anmeldelsen bør forstås deretter.
Det første som møtte oss, var et grønt og koselig lite ankomst-område utenfor hotellet. Det kunne minne om noe man kan møte på utenfor boutique-hoteller rundt omkring i Sørøst-Asia. Resepsjonen bar også noe av det samme preget; forseggjort, kanskje litt «hipsteraktig» (og det er bra i dette tilfellet), med et fint sitteområde, noen kule foto- og reisebøker plassert på et kaffebord). I resepsjonen jobbet det unge, høflige ansatte. Førsteinntrykket var dermed at dette virket som et kult hotell.
Hotellrommet ble derfor en skuffelse: ganske enkelt, med to dobbeltsenger, noe som gir følelse av å være i et amerikansk motell, og et nokså lite bad (dog med stor dusj) som nok ikke hadde blitt pusset opp på en god stund.
Frokosten, derimot, ble nok en opptur. Det ble servert både typisk costaricansk mat (som kylling og ris), og mer vestlig som frokostblandinger, brød, ulike typer pålegg, omelett o.l.
Oppholdet funket veldig godt for én natt, men jeg ville kanskje ikke bodd der hadde jeg vært i San Jose lenger.
NB: San Jose er for øvrig en by det ikke er verdt å legge altfor mye tid og ressurser i å besøke! Bruk heller tiden (og pengene) dine på å oppleve andre steder i Costa Rica.Mer
1 013