Emily
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
4,0 av 5 boblerRom
Lapointsurfcamps, KundansvarigLapoint Surf Camp Bali, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. jan. 2019
Vad fint att höra, Emily! Det var kul att ha dig här! Vi ser framemot att få surfa med dig snart igen!
1.0 km fra Lapoint Surf Camp Bali
0.6 km fra Lapoint Surf Camp Bali
2.9 km fra Lapoint Surf Camp Bali
Se flere hoteller i Canggu
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted og for noen fantastiske mennesker. Virkelig en opplevelse for livet! Kommer definitivt til å dra tilbake! Anbefales på det sterkeste hvis man har lyst til å lære å surfe eller hvis man bare vil ha et kult sted å bo.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, kjaymess90
Lapointsurfcamps, Guest Relations Manager på Lapoint Surf Camp Bali, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2018

Hej kjaymess90, tack för din feedback! Kul att du tyckte om din vistelse hos oss och att det blev ett minne för livet! Hoppas vi ses här eller på ett annat camp nästa gång!

Anmeldt 8. juli 2017

Jeg er så glad for at jeg gjorde dette! Endelig fikk jeg tilbake surfestoken, som kom etter to fantastiske uker med surf, samt superflinke instruktører som fikk meg til å føle meg trygg og komfortabel. I utgangspunktet litt skeptisk til sånne organiserte opplegg som det her, men her sitter jeg igjen med en stor surfebasill i kroppen og venner fra flere land som jeg kommer til å holde kontakt med. Man får definitivt progresjon i surfen sin her under trygge rammer. Og herregud, så god mat det er i Canggu!! Billig Tempeh så det tyter ut av øra :D For ikke å nevne en fantastisk Lapoint-stab, som alltid er der for oss og møter oss med et smil i fjeset hele uka gjennom. Tusen takk for denne omgang, skal ikke se bort ifra at jeg blir med på en Lapoint camp igjen.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Ida_N_Norway
Evelina Ax-Shahar, General Manager på Lapoint Surf Camp Bali, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden

Hello!🙂

Thank you so much for your feedback! We are happy that you enjoyed your stay with us and we hope to surf with you in the future🏄‍♂️

Anmeldt 15. september 2016 via mobile enheter

Fantastisk å tilbringe tid hos Lapoint Surfcamp her i Canggu, Bali. Flott område, god mat, fantastisk miljø, flinke ansatte og bra opplegg fra morgen til kveld. Har storkost meg så langt, og vil absolutt komme tilbake og anbefale dette til andre.

Dato for oppholdet: september 2016
Takk, GodeOpplevelser

Hello!🙂

Anmeldt 2. april 2016 via mobile enheter

Hadde skyhøye forventninger på forhånd. Lapoint innfridde. Avslappende stemning og gode folk. Herlig plass! God mat og behjelpelig stab. Denne plassen vil jeg anbefale. Will be back! Takk for denne gang lapoint:))

Dato for oppholdet: april 2016
Takk, haskretrs
Anmeldt 2. desember 2015

Det er rent overalt, bra surf, bra instruktører, kjempe greie camp-ledere og du møter MEGAKULE folk!
Du er ikkje bare i campen heller, de tar deg med på utflykter til for eksempel monkeyforrest, kaffismaking, vulkantur og masse annet!
Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2015