Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
BB Care Spa & Fitness
Åpen i dag: 03:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Overpriset og dårlig behandling

Vi dro hit på impuls, da det så hyggelig ut inne. Jeg valgte 30 min rygg og nakkemassasje. Denne... les mer

Anmeldt 26. desember 2018
MarkusB1140
via mobile enheter
Les alle 5 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (5)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Vurdering fra reisende
3
0
0
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
3
0
0
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Vi dro hit på impuls, da det så hyggelig ut inne. Jeg valgte 30 min rygg og nakkemassasje. Denne ble utført ved at jeg måtte holde meg selv oppe i ryggen sittende med massøren bak meg som masserte ryggen med alle klærne mine på. Det var en ubehagelig og lite god behandling. Kjæresten min valgte 90 minutter vietnamesisk behandling som endte opp med at hun lå å frøs på bordet og ble senere overlatt til seg selv da personalet ble borte. Dette betalte vi 1,800,000 VND for noe det absolutt ikke var verdt. Senere tok vi spa en annen plass i 60 min begge to, som var mange ganger bedre enn dette for bare 600,000 VND. Overpriset og dårlig spa!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, MarkusB1140
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SapaBBHotel, Người quản lý på BB Care Spa & Fitness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019
Google-oversetting

Dear our Valued Guest,

Thank you very much for taking time to make a review and feed back on your experience. I am terribly sorry to hear that. Apart from the short-coming, you are satisfied with our staff, services. I hope that you would recommend our hotel to your colleagues and relatives.

Wishing you all the best!

BB HOTEL SAPA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2019
Google-oversetting

Dato for opplevelse: januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SapaBBHotel, Người quản lý på BB Care Spa & Fitness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2019 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: mars 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SapaBBHotel, Người quản lý på BB Care Spa & Fitness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SapaBBHotel, Manager på BB Care Spa & Fitness, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser