Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Destinia.com
USD 170
USD 99
Vis tilbud
Booking.comUSD 120
Priceline
getaroom.comUSD 170
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (628)
Filtrer anmeldelser
628 resultater
Vurdering fra reisende
184
219
126
58
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
184
219
126
58
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 628 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Mitt fjerde opphold opphold her, fortsatt like forelsket i stedet.

Det er hjemmekjært, koselig, fine rom, god mat, og ikke minst fantastisk service!

Perfekt beliggenhet, rett ved Kruger parken. Nærmeste tettsted, Malelane, er fin for mat og drikke handling.

Anbefaler og prøve det deilige spaet som befinner seg på lodgen.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Siri B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dave H, General Manager på Pestana Kruger Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Dear Siriabra

Please excuse my English response

We are so pleased to see that you regard Kruger as a second home. We hope to wlecome you back many many times in the future

My regards

Dave Hackney
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2017

Hadde et supert opphold på Pestana Kruger Lodge da vi var på safari. Rommene var hyggelige og passe store, sengene veldig gode. Maten var helt grei, servicen litt "treg" men betjeningen var alltid blide og hyggelige. Det fineste var utsikten over Crocodile river og Krugerparken fra lodgens terrasse. Var en hel liten safari i seg selv å sitte der og studere dyrelivet. Vil absolutt anbefale Lodgen som utgangspunkt for safari i Kruger.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Dingding902
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PKL_Manager, General Manager på Pestana Kruger Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2017
Google-oversetting

Dear Guest

First let me thank you for staying at Pestana Kruger Lodge and for taking the time to complete our Survey and feedback to us on your experience at the property.
The Lodge is currently undergoing a lot of positive improvements, from New linen in all our rooms to improvements in various other areas with more positive changes planned for 2017 and 2018. Along with these changes comes a new management team with myself the New General Manager for the property.
I am so glad that you enjoyed your stay with us, and I will share your feedback with the rest of the team in our ongoing training sessions. We are working hard towards trying to achieve service excellence and provide memorable experience for all our guests.
I would like to thank you for your support and I look forward to hopefully welcoming you back into the hotel.

Kind regards
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2016

For en fantastisk plassering av ett Lodge!
Fra første minutt var de ett rikt dyreliv rundt Crocodille river.
Ble helt fengslet av alt du kunne se fra Hovedhuset terrassen.
Kunne sitte der i flere timer å bare se og lytte.'
Ble helt forelsket i stedet.
Standarden er bra, var der i lavsesongen, så kunne ikke forvente full oppvarting.
Lengter tilbake.

Romtips: Med utsikt over elva.
Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sissel B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PKL_Manager, Gerente de relações com clientes på Pestana Kruger Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2016
Google-oversetting

Dear Sissel B
Thank you very much for your feedback. We are glad to Know you enjoyed your stay with us and thank you for your compliments about our location and our product!
Looking forward to welcome you back
Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2016 via mobile enheter

Vi bodde her, 3 voksne og 1 barn , i en uke. Standarden er enkel men helt grei. Beliggenheten er helt fantastisk. Fra hovedterrassen er det flott utsikt over Crocodile river. Ha gjerne med kikkert. Krüger park er like rundt hjørnet og man ser bort fra terrassen. Maten er veldig god , spesielt kyllingrettene. Bassengområdet er flott men ikke så veldig rent vann, men er ikke mye bading man får tid til da dagene med safari er hektisk. Her skjer det noe hele tiden. Da vi bodde der kom plutselig en hel bavianslekt løpende gjennom området. Ellers er det små fine apekatter i trærne som er veldig nysgjerrige. Betjeningen er veldig vennlig og imøtekommende og hjelper med det meste. Vi hadde et flott opphold og kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Aino M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PKL_Manager, Gerente de relações com clientes på Pestana Kruger Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2016
Google-oversetting

Dear svit74
Thank you very much for your excellent comments in Tripadvisor. Your opinion is very important to the Pestana Kruger Hotel and to other guests that consider a trip to South Africa. We hope to have the opportunity to welcome you again in a near future.
Kind Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2016 via mobile enheter

Rommet vårt kunne hatt behov for oppussing og rengjøringen kunne vært bedre. Men resepsjonsområdet og restauranten er tiltalende, det samme gjelder terrassen som vender ut mot Crocodille River. Savnet flere sitteplasser på terrassen. Fantastisk utsikt derfra, vi kunne daglig se krokodiller, antiloper, flodhest og elefanter. Stedet skårer veldig høyt ift adgang til Krugerparken, Malelane Gate som var rett i nærheten. Ellers er uteområde på Pestana bra med svømmebasseng og Spa.

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, mereted2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PKL_Manager, Gerente de relações com clientes på Pestana Kruger Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2016
Google-oversetting

Dear Marete D,
Thank you for taking the time to gives us your opinion about our facilities and services. Unfortunately we didn’t met at all your expectations. Kindly accept my sincerest apologies for the inconvenience.

Kindest regards
Lucia Dias

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser