Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve City Sightseeing på
fra USD 16,92
Mer informasjon
fra USD 40,06
Mer informasjon
fra USD 53,87
Mer informasjon
fra USD 40,06
Mer informasjon
Anmeldelser (7 239)
Filtrer anmeldelser
7 239 resultater
Vurdering fra reisende
5 304
1 631
199
48
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 304
1 631
199
48
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 7 239 anmeldelser
Anmeldt 18. oktober 2016 via mobile enheter

Fin tur som gir god oversikt over byen og noe historie. Vi tok den blå ruten, og var fornøyd til tross forble kald vind på deler av turen

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, hildeb161
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2016 via mobile enheter

Flott måte å få sett byen og områdene rundt på.
Cape Town er kjent som en utrygg by med mye kriminalitet, men dette føltes som en flott, trygg måte å få sett byen på.
3 forskjellige hoved ruter + et par ekstra små underveis som man kunne hoppe på (f.eks til vingårder)
Mye god info underveis på turen

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Roger B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2015

Jeg har flere ganger tatt "red line" med Cape Towns "Hop-on, Hop-off"-busser.
For litt siden kjøpte ble jeg med på en todagerstur, og fikk med både den røde og den blå linjen.
Den røde ble brukt til å komme seg opp til starten på kabelbanen opp til Table Mountain. Veldig kjekt at vi kunne kjøpe billetter til banen om bord i bussen, slik at vi unngikk den "milelange" køen for å få kjøpt billett.
Etter fjellturen ble vi med videre til Camps Bay, og gikk derfra helt inn til Waterfront, ca. 10 km, i godværet.
På kvelden deltok vi på solnedgangstur opp til Signal Hill.
Dagen etter tok vi den blå linjen - for første gang. Den går gjennom svært naturskjønne landskaper, blant annet forbi Groote Shuur Hospitalet og Cape Town University. Vi hoppet av ved Kirstenbosch Botanical Garden, og så oss om der, før vi fortsatte videre til neste stopp, vinsmaking i Constantia. Avsluttet med interessant omvisning i en township før det ble middag på Waterfront.
All guiding i løpet av bussen foregår per headset, med info på atten forskjellige språk.

Dato for opplevelse: januar 2015
1  Takk, Bjorg H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2013

Fint å være med på en slik busstur som svipper innom de viktigste stedene i Cape Town. Finest på en godværsdag, hvor en kan sitte på den åpne toppen i andre etasje. Gå av og på så mange ganger du måtte ønske.
En får utlevert hodetelefoner, og kan velge å få informasjonen blant mange forskjellige språk.
Jeg har bare reist med den røde ruten. Den blå er dyrere, og inneholder vinsmaking. Ikke verdt pengene, sier de som har deltatt i denne utgaven.

Dato for opplevelse: februar 2013
Takk, Bjorg H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2013

Vi valgte todagersbillett, altså både Red City Tour og Blue Mini Peninsula Tour. Kjekk måte å komme seg rundt på og samtidig få litt informasjon om noe av det vi ser rundt oss. Veldig fint å kunne hoppe av og på etter eget tempo, Men vi rakk ikke å stoppe særlig mange steder. På Red City Tour hadde vi tenkt å hoppe av ved strandpromenaden på utsida av byen og gå til neste holdeplass, ta en drink i solnedgangen og hoppe på bussen inn til sentrum igjen. Men det siste rakk vi ikke. På Blue Mini Peninsula Tour rakk vi en litt for kjapp tur i Kirstenbosch botaniske hage, en avstikker til Groot Constantia med omvisning, vinsmaking og lunsj. Deretter på bussen igjen og en ettermiddagsvandring i en av township-ene med lokal guide. Anbefaler alt dette, men du bør starte tidlig for å få med deg alt.

Dato for opplevelse: desember 2012
Takk, Anne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser