Vi har igjen tilbrakt ti fantastiske dager på Sueno Deluxe! Her får man en strålende solferie med flotte omgivelser, nærhet til sjøen og to golfbaner.
Hotellet er stort, vakkert, renslig og velstelt. Badefasislitetene gir god variasjon for både store og små. Stort vannsklieanlegg til barn i alle aldre, samt flotte paviljonger som gir mulighet for litt adskilt avbrekk ved bassenget. Rommene er romslige, ryddige og rene. Stort balkong. Anbefales å få et rom med utsikt mot sjøen! Utsikten Og belysning på kvelden er fantastisk! Frokost, lunsj og middag serveres i et enormt stort restaurant som byr på tilsvarende matvariasjon. Til og med eget sushibar! De har også forskjellige ekstra restauranter, der Asiatiske og Italienske ble våre favoritter.
Golfbanene Dunes og Pines ligger ved den «lille Sueno», som ligger et par minutter unna Deluxe hotellet. Vi fikk spilt kun Dunes da Pines var under reparasjon. Men dette fikk vi informasjon om i forveien. Banen var i veldig god kondisjon til tross for ekstrem varme. Buggy baren kjørte på banen og serverte kald drikke.
Vi er takknemlige til Cengiz og mange andre flinke arbeidere på hotellet for en fantastisk service. Jeg vil anbefale hotellet på det sterkeste og vi har allerede startet å planlegge ny ferietur dit i desember!