Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 315)
Filtrer anmeldelser
3 315 resultater
Vurdering fra reisende
2 829
311
109
36
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 829
311
109
36
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 3 315 anmeldelser
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

For femte gang ble turen lagt til Sueno hvor vi møttes en gjeng med 11 golfere. Som alltid, hotellets ansatte er svært oppofrende og yter en utrolig service på alle plan. Et utrolig flott konsept med "all inclusive". De to golfbanene Dunes og Pines har begge blitt spilt gjentatte ganger og holder god standard. Et opphold som kan anbefales på det varmeste. Mye valuta for pengene.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Vidar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cengiz G, Halkla İlişkiler Müdürü på Sueno Hotels Golf Belek, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest Vidar H,

First of all we really want to thank you a lot for making a so nice and detailed review about our hotel! It's making us very happy to see that you enjoyed your time here with us and maybe you will think about us again when you are going to book your next holiday. We would love to welcome you once again and prepare you an unforgettable holiday.

Warm regards,
Sueno Hotels Golf Belek Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Flotte golfbaner på dagen, Spa mellom rundene, baren på kvelden. Store flotte rom, fantastisk service. Har hatt en uke med fantastiske opplevelser. Kan anbefales på det sterkeste, var skeptisk til Tyrkia, men skal helt klart tilbake

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Golfentusiast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cengiz G, Halkla İlişkiler Müdürü på Sueno Hotels Golf Belek, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018
Google-oversetting

Dear Golfentusiast,

We want to thank you for making such a nice review about our hotel! İt's making us very happy to see that you enjoyed your time here with us. We would love to welcome you once again and prepare you an unforgettable holiday.

Kind regards,
Sueno Hotels Golf Belek Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Dette er min 3 gang til dette fantastiske stedet. Super service, smilende og dyktige ansatte, flotte og velpleide baner, deilig mat og nydelige omgivelser. Anbefales på det sterkeste hvis du vil ha alt på ett sted, golf, bading og god mat.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, yvonnehY5216FW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cengiz G, Halkla İlişkiler Müdürü på Sueno Hotels Golf Belek, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Dear Yvonne H,

We would like to thank you very much for taking time to write a review about our hotel. With pleasure we will share your commendation with our staff and we are very happy to read that you consider to come back a fourth time. We are waiting for you!

Warm regards,

Sueno Hotels Golf Belek Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2018 via mobile enheter

Fjerde året vi er her og alt tipp topp som vanlig! Banene, maten, besøk på piren etter en herlig/krevende golfrunde. Takk Gengiz for perfekt service som vanlig på 17 mai med is og pølser på hull 9.

Stedet Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, irenegranuma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cengiz G, Halkla İlişkiler Müdürü på Sueno Hotels Golf Belek, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2018
Google-oversetting

Dear Irene Granum A,

We would like to thank you very much for taking time to write a review about our hotel. With pleasure we will share your commendation with our staff and we are very happy to read that you consider to come back a fourth time. We are waiting for you!

Warm regards,

Sueno Hotels Golf Belek Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2018

Da har jeg nok engang vært på Sueno Golf hotellet. 8 damer sammen i en hel uke her.
Fantastisk med to baner, Pines og Junes, rett ut fra hotellet, herlig personale og god service. Full tilgang til alle fasiliteter på Sueno De Luxe nedforbi. Guest relation sjef, Gengiz, hjelper med alt du kan tenke deg, herlig :)

Romtips: Spiller du golf, er "golfview" rom å foretrekke, hullene 9 og 18 kan ses på begge banene.
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, toneo55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cengiz G, Halkla İlişkiler Müdürü på Sueno Hotels Golf Belek, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2018
Google-oversetting

Dear toneo55,

Thank you so much for taking the time to leave a review for our hotel. Its great to hear that you have visited us on many occassions and that you enjoyed great service from our staff. All our employees work really hard to ensure our guests have a happy holiday. We will certainly pass on your regards to our guest relations manager, Cengiz.
We shall look forward to seeing you again on one of your many visits, and can't wait to Show you our wonderfull hospitality once more.
Thank you again.

Kind regards,
Sueno Hotels Golf Belek Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser