Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“flott Hotell”
Anmeldelse av Susesi Luxury Resort

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 9 sider til!
Susesi Luxury Resort
Nr. 35 av 94 hoteller i Belek
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 9 oktober 2016

Store fine rom.Gode senger. Fikk rom med trapp ned til baseng. Ikke vanskelig å få seg solsenger. Men reiste en uke før skoleferien var begynt, så det kan ha noe å si.
God mat og drikke. Alt bare TOPP.
Reiser gjerne tilbake.

  • Opphold: juni 2016, reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, kriaspvi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SusesiGM, Burcu Erturan på Susesi Luxury Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13 oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

First of all, thank you very much for prefering our hotel
These invaluable praises from you encourage us tobe more mativated and to work harder to be better. We will be honored to host you at our hotel once again.
hope to see you in your future vacations

Kind Regards
Susesi Luxury Resort Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 145 anmeldelser

Anmeldt 31 juli 2015

Må si at dette er det beste hotellet vi har bodd på i Tyrkia. Et virkelig flott hotell. Vi bodde i terasse leilighet, noe som er veldig greit når man har små barn som legger seg tidlig. I tillegg et pluss at man bare kunne gå rett ut fra leiligheten ned til bassenget. Ser mange fremhever maten og den var virkelig av høy klasse. Både innvendig og utvendig var alt veldig rent og velstelt. Personalet var svært dyktige, vår "frokostmann" husket hva vi alle ville ha av drikke og spise. Imponerende!

Personalet i kids-club snakket ikke norsk/ skandinavisk, så det var en klar ulempe.
Underholdningen på kvelden var bra, selv om lydvolumet nok var noe høyt på barnediskoen.

  • Opphold: juli 2015, reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, TjoBing_Aalesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18 juli 2015 via mobile enheter

Flott hotell som lever opp til sine 5 stjerner. Store, lyse rom med kjempegode senger. Stort bad. Maten er i en klasse for seg. Her fins noe for enhver gane, og dessertbordet er bare fantastisk.Mat kan man spise hele døgnet om man orker. Utendørs er det rett og slett nydelig, velstelte plener og flotte blomster overalt. Fine svømmebasseng utendørs, pluss en innbydende badestrand. Rent, pent og ryddig overalt. Personalet er kjempehyggelige og svært serviceminded. Anbefales absolutt.

Opphold: juni 2015, reiste med venner
Takk, Bente V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8 juli 2015 via mobile enheter

Da ble det Susesi i år også ,å i år som i fjor er det helt topp.Som vanlig leverer de ansatte topp service,maten er like god og ungene stortrives i bassenget og i skliene/vannland.Rommet som vi bestilte i år har basseng utsikt Ok kan anbefales.Så i år som i fjor er dette beste plassen for oss i Tyrkia

Opphold: juli 2015, reiste med familie
1  Takk, Roy P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 juli 2015 via mobile enheter

Evren og Bilal, hotellets beste bartendere. Veldig fornøyd med servicen, og gjestfriheten. Hotellet er rent og maten er utmerket. Flotte show, og mange hyggelige kvelder på terassen til lobby baren. Takk for turen!

Opphold: juli 2015, reiste med familie
1  Takk, eirik m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Belek hotellene
0,4 km unna
Ela Quality Resort Belek
5,9 km unna
Titanic Deluxe
Titanic Deluxe
Nr. 27 av 94 i Belek
2 808 anmeldelser
1 km unna
Sueno Hotels Golf Belek
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,3 km unna
Papillon Ayscha Hotel Resort & Spa
0,7 km unna
Calista Luxury Resort
1,5 km unna
Bellis Deluxe Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Susesi Luxury Resort? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Susesi Luxury Resort

Adresse: Iskele Mevkii, Belek 07450, Tyrkia
Beliggenhet: Tyrkia > Tyrkiske Middelhavskysten > Antalya (provins) > Serik District > Belek
Fasiliteter:
Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Restaurant Romservice Spa Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.4 forretningshotell i Belek
Nr.14 romantisk hotell i Belek
Nr.16 beste feriehotell i Belek
Nr.24 familiehotell i Belek
Nr.26 spahotell i Belek
Nr.35 luksushotell i Belek
Prisnivå: kr 961 - kr 6 262 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:5 stjerne — Susesi Luxury Resort 5*
Antall rom: 600
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Susesi Luxury Resort. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Susesi De Luxe Resort And Spa
Susesi De Luxe Hotel Belek

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din