Utrolig flott opplevelse selv uten guide.
Absolutt noe man bør oppsøke hvis man liker arkitektur og historie.
Utrolig flott opplevelse selv uten guide.
Absolutt noe man bør oppsøke hvis man liker arkitektur og historie.
Nydelig kirkegård med en spesiell stemning, vel verdt et besøk. Evita ligger begravet her, sammen med mange velstående og kjente familier. Gratis inngang.
Et sted man må dra, og helst uten små barn fordi man må passe godt på, gravene er ikke sikret. Utrolig vakkert og spesielt. Anbefaler guide
Veldig spesielt å gå rundt og se alle gravmonumentene. Oversiktlig og pent. Lett og finne graven til Eva Peron.
Fascinerende gravlund ulik noe annet. Anbefaler å besøke stedet med guide for å i tillegg få flere av historiene bak gravene - mye mer interessant enn å bare se på gravene på egenhånd.
For oss som kommer fra ikkekatolske land og miljøer, er et besøk her en fantastisk opplevelse. Første gang jeg var der ble jeg målløs. Å oppleve gravplasser store som hytter i gate etter gate, gjorde inntrykk. Og tar dere først turen, så finn fram til Eva Peron sin gravplass, Duartefamilien.
Cementerioen viser jo også klasseforskjellene slik de var-og fortsatt er. En annen cementerio som er verd et besøk ligger i Chacarita bydelen.