Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En una palabra.... pésimo”
Anmeldelse av Waldorf Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 8 sider til!
Waldorf Hotel
Nr. 187 av 442 hoteller i Buenos Aires
Anmeldt 16 november 2012
Google-oversetting

  • Opphold: november 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
4  Takk, Alseide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (803)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

727731 av 803 anmeldelser

Anmeldt 16 november 2012 via mobile enheter
Google-oversetting

  • Opphold: november 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, piurla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12 november 2012
Google-oversetting

Romtips: Fiquei em apartamento no primeiro andar de frente ,e não tive problemas com barulho ,aliás achei óti...
Se flere romtips
  • Opphold: oktober 2012, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Denise G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5 november 2012
Google-oversetting

  • Opphold: november 2012, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Elba S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30 oktober 2012
Google-oversetting

Romtips: Os apartamentos do lado sul são mais silenciosos
Se flere romtips
  • Opphold: september 2012, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 71diva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Buenos Aires hotellene
Retiro
Victory Hotel
Victory Hotel
Nr. 395 av 442 i Buenos Aires
320 anmeldelser
Montserrat
Two Hotel Buenos Aires
Two Hotel Buenos Aires
Nr. 123 av 442 i Buenos Aires
954 anmeldelser
Retiro
Gran Hotel Orly
Gran Hotel Orly
Nr. 403 av 442 i Buenos Aires
632 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
San Nicolás
Rochester Hotel Concept
Rochester Hotel Concept
Nr. 109 av 442 i Buenos Aires
1 445 anmeldelser
Retiro
Dora Hotel
Dora Hotel
Nr. 177 av 442 i Buenos Aires
304 anmeldelser
Montserrat
Unique Palacio San Telmo
Unique Palacio San Telmo
Nr. 176 av 442 i Buenos Aires
480 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Waldorf Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Waldorf Hotel

Adresse: Calle Paraguay 450, Buenos Aires C1057AAD, Argentina
Beliggenhet: Argentina > Capital Federal District > Buenos Aires > Retiro
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Romservice Suiter
Hotellstil:
Nr. 187 av 442 hoteller i Buenos Aires
Prisnivå: kr 363 - kr 734 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Waldorf Hotel 3*
Antall rom: 118
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Waldorf Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Waldorf Buenos Aires
Waldorf Hotel Buenos Aires

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din