“Beste Wienerchitzel servert i Danmarks eldste kro”
Anmeldelse av Weis Stue Restaurant

Weis Stue Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 50 Restauranter i Ribe
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 13. mars 2024 via mobile enheter

Fantastisk at oppleve å spise meget god mat i et av Danmarks eldste kroer . Vi fikk wienerschnitzel som nesten fyldte hele tallerken med alt tradisjonelt tilbehør. Meget mør og smakfullt kjøtt.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Margrethe J

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

God servering, den beste og raskere så lang i Danmark.god rødspette og grillbein. Anbefaler å bestille til aftenmad da de gamle lokalene er etterspurt

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Arne6
Anmeldt 20. august 2019

Gledet meg lenge til å gjense denne flotte bygning. Men opplevelsen ble ødelagt av et ganske så dårlig kjøkken. Vegetaretten var flytende i en ubestemmelig olje. Mine spareribs så salte at det brant. Der var ingen saus til min rett, kun ketchup og rømme til bakt potet og pommes frites. Det er synd at maten på denne plass ikke lever opp til omgivelsene.

Takk, Siv B
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Vi kjøpte en Hakkebøf og Laks til middag. Begge veldig fornøyde. God og rask service.
Kan helt klart anbefales👍

2  Takk, rolfa2017
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Her var det helt greit å sette seg ned på utsiden av restauranten å bestille en kald pils i varmen. Og det smakte godt

Takk, Terje J

Reisende som så på Weis Stue Restaurant, så også på

Har du vært i Weis Stue Restaurant? Del dine erfaringer!