Fengum okkur kaffi og kökur sem eru alveg einstaklega góðar. Þetta er staður sem gott er að heimsækja.
10–14 av 1 306 anmeldelser
Kom over denne helt tilfeldig. Koselig plass, hus med sjel og hyggelige ansatte. På fine dager kan man sitte ute. Det var mye gjester her, men det var ikke mye ventetid likevel. Tydelig en populær plass.
Great pizza, chicken salat, chicken alfredo was very good and sevice excelent. Mjög góður veitingastaður, pitsurnar, kjúklingasalatið og hamborgara allt gott og þjónustan fín. Þurftum að bíða aðeins eftir borði þegar við komum á laugardagskvöldi en það var alveg þess virði
En god opplevelse, rask servering, og hyggelig betjening :) mye mat og ikke minst veldig god mat! Koselige lokal!
Både store og små syntes burgerne var veldig gode. God og spicy ragu. Servicen var også upåklagelig. Hvis det er noe vi kan klage på, måtte det være at vi ble forstyrret av bråkete barn i restauranten. Men det var våre egne barn, så...