Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig Pizza”
Anmeldelse av PizzaXpressen

PizzaXpressen
Vurdert som nr. 24 av 42 Restauranter i Halden
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. september 2020

Var og spiste der. Pizzaen var latterlig dårlig. Men servicen var bra. Det smakte som en slice fra bensinstasjonen.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 747ivers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 23 anmeldelser

Anmeldt 13. april 2020

Pizza er jo etter hvert blitt nasjonalretten i Norge, så også for meg. Raskt, godt, rimelig og tilgjengelig, så også hos serviceglade og superraske PizzaExpressen på Kongens Brygge i Halden. d:o)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2019

God pizza med mye fyll, god smak og godt kjøtt. Ligger fint til midt i Halden sentrum og har fin utsikt.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, perperry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2019

Her kan pizza spises på brygga i Halden, eller tas med i eske. Tradisjonelle tykke Pizzaer med god kvalitet, hurtig levering.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

God pizza med smak :) den beste pizza er nr 24 med masse pålegg og sprø skorpe . Pizza nr 16 er også god og litt sterkere for de som synes det er godt

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, linn29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på PizzaXpressen, så også på

 
Halden, Halden kommune
Halden, Halden kommune
 

Har du vært i PizzaXpressen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din