“Veldig koselig sted”

Erlandsens Conditori
Vurdert som nr. 13 av 62 Restauranter i Halden
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 17. juli 2023

Dette stedet kan anbefales, god enkel mat, men en service langt forbi hva som er vanlig. Liten uteservering, og stort lokale inne. Veldig koselig.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, cathrineutpatur

Anmeldt 13. mai 2021

Dyr Husmannskost, ikke imponert. Tørre kaker, mulig de er fra dagen før ? Alle var enig i at det virket som om det som sto i disken hadde stått der en stund, da det var tørt og lite smakfullt.

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, Haldenpatriot
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Vi var på dagstur til Halden og snublet innom her til lunsj. Det var en positiv opplevelse. God mat for alle. Hyggelig betjening. Morsomt interiør.

2  Takk, HCMy
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Gammel ærverdig atmosfære. Særdeles hyggelig og serviceinnstilt betjening👍 Beste baguette jeg har smakt på lenge👌

Takk, petterheidel
Anmeldt 24. juni 2020

Var innom i dag og kjøpte middag til min datter. Jeg bestilte barneporsjon og en liten juice for tilsammen 150 kr. Maten skulle tas med. Middagen ble pakket inn i en BRUKT blå fløteboks eller fløteisboks eller hva den heter. Boksen var like stor som en 1 liter fløte-isboks. Oppi boksen lå middagen til min datter. 1 halvkokt potet med skall, 1 kjøttkake med litt saus og 2 småe brokkoli.

Poteten var halvkokt og hard. Kjøttkaken smakte forferdelig.
Jeg smakte og ble så skuffa. Min venninne tok en prøvesmak på kjøttkaken og reagerte at den smakte så rart og det føltes som om maten var gammelt.
Jeg måtte rett og slett hive maten. Ingen av oss klarte å spise den.
Jeg kom nå på at jeg skulle tatt ett bilde av maten for å vise hvordan de hadde pakket maten inn til kunder.
Jeg hadde betalt 150 kr for alt dette. Jeg er ingen tigger! Men måten maten ble pakket inn i var det ikke til å akseptere.
Kommer ALDRI til å spise der igjen! Dette er første og vil være siste gang jeg kjøper noe her.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, kimnV7591JE

Reisende som så på Erlandsens Conditori, så også på

Halden, Halden kommune

Har du vært i Erlandsens Conditori? Del dine erfaringer!