Selger2015
4,0 av 5 boblerAnmeldt 11. jan. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2022
Grethe Hansen Dahl, Daglig lederThon Hotel Halden, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. mars 2023
Så fint att höra att ni hade det bra här hos oss. Ni är varmt välkomna tillbaka. :)
0.9 km fra Thon Hotel Halden
0.2 km fra Thon Hotel Halden
27.4 km fra Thon Hotel Halden
Se flere hoteller i Halden
Anmeldt 2. januar 2023

Beliggenheten er byens beste ved sjøen. Rolig område, og et hotel som er fint å bruke til konferanser og møter. Det eneste kjipe er å festmiddag i frokustsalen. Fine rom og gode møtelokaler. Parkering like bak hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, familienhansen2017
Grethe Hansen Dahl, Daglig leder på Thon Hotel Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2023

Tack för er fina återkoppling. Hoppas vi får se er här snart igen.

Anmeldt 22. oktober 2022 via mobile enheter

Besøkte hotellet på en jobbtur, det har flott beliggenhet med utsikt utover bryggene. Betjeningen ved hotellet var hyggelige og hjelpsomme. Fin restaurant på hotellet, inngang fra resepsjonen, anbefales. Fine rom med tv og det du ellers trenger.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, John Erling M
Anmeldt 21. september 2022 via mobile enheter

Et veldig hyggelig hotell med god service, hyggelig betjening og god atmosfære. Jeg bor der ofte i forbindelse med arbeid og anbefaler Thon Halden på det varmeste
Restauranten på hotellet byr på smakfull mat og leskende drikke

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, 218jarleh
Anmeldt 3. september 2022

Vi betalte for superior rom men fikk et rom som var lite og nedslitt. Standarden var under standard rom. Det luktet støv når vi åpnet døren til rommet. Sengeteppene og gardinene kan ikke ha blitt vasket på flere år. Mitt reisefølge fikk en forverrelsen av sin astma etter å ha sovet der. Beliggenheten er fin.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, kjerstie2021
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Lite rom, ingen poeng i å betale ekstra for superior rom. God frokost og veldig bra senger. Flott resturant, fint å kunne sitte ute å nyte utsikten opp til Fredriksten festning.
Ellers er Halden eit nydeligt sted å reise til. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, SivN53