Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Besvart 1. juni 2023
Tusen tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi strävar alltid efter att bli bättre,
Önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!
God atmosfære. Hyggelig betjening. Reint på rommet. God beliggenhet med utsikt mot festningen. Maten også veldig bra. Glutenfritt alternativ. Kort avstand til togstasjonen med mulighet for dagstur til Oslo. Her vil vi gjerne komme tilbake!
Dato for oppholdet: april 2023
Spør Happiness61964597389 om Thon Hotel Halden
Takk, Happiness61964597389
Grethe Hansen Dahl, Daglig leder på Thon Hotel Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2023
Tusen tack för er fina återkoppling.
Hoppas vi snart får se er här igen :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Koselig hotell med god atmosfære, Sentralt beliggende med kort vei til severdigheter, opplevelser og togstasjon. Meget god service i alle ledd og anbefales på det varmeste
Hilsen gjest som har bodd fast på hotellet de siste 5 årene
Dato for oppholdet: mars 2023
Verdi
Sted
Service
Spør 218jarleh om Thon Hotel Halden
Takk, 218jarleh
Grethe Hansen Dahl, Daglig leder på Thon Hotel Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2023
Tusen tack för fina ord. Vi är väldigt glada att ha dig som gäst hos oss.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hadde 2 rom fra fredag til søndag. Veldig hyggelig personale som gjorde at vi følte oss velkommen. God frokost og gode senger. Jeg kommer til og bruke hotellet igjen ved jobb besøk og anbefaler gjerne hotellet til andre. Fikk ikke brukt restaurant om kvelden da vi var ute på byen og spiste er.
Dato for oppholdet: desember 2022
Spør Selger2015 om Thon Hotel Halden
Takk, Selger2015
Så fint att höra att ni hade det bra här hos oss. Ni är varmt välkomna tillbaka. :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Beliggenheten er byens beste ved sjøen. Rolig område, og et hotel som er fint å bruke til konferanser og møter. Det eneste kjipe er å festmiddag i frokustsalen. Fine rom og gode møtelokaler. Parkering like bak hotellet.
Dato for oppholdet: desember 2022
Sted
Rom
Service
Spør familienhansen2017 om Thon Hotel Halden
Takk, familienhansen2017
Tack för er fina återkoppling. Hoppas vi får se er här snart igen.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Besøkte hotellet på en jobbtur, det har flott beliggenhet med utsikt utover bryggene. Betjeningen ved hotellet var hyggelige og hjelpsomme. Fin restaurant på hotellet, inngang fra resepsjonen, anbefales. Fine rom med tv og det du ellers trenger.
Dato for oppholdet: oktober 2022
Spør John Erling M om Thon Hotel Halden