Stig H
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. mai 2023
Dato for oppholdet: mai 2023
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Grethe Hansen Dahl, Daglig lederThon Hotel Halden, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. juni 2023
Tusen tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi strävar alltid efter att bli bättre,

Önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!
0.5 km fra Thon Hotel Halden
18.9 km fra Thon Hotel Halden
Cabin from outside
Enkel og rask bestilling
19.1 km fra Thon Hotel Halden
Nybyggd reception med större butik och restaurang. Öppet alla dagar 8-23 hela sommaren
22.3 km fra Thon Hotel Halden
Se flere hoteller i Halden
Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

God atmosfære. Hyggelig betjening. Reint på rommet.
God beliggenhet med utsikt mot festningen.
Maten også veldig bra.
Glutenfritt alternativ.
Kort avstand til togstasjonen med mulighet for dagstur til Oslo.
Her vil vi gjerne komme tilbake!

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Happiness61964597389
Grethe Hansen Dahl, Daglig leder på Thon Hotel Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2023

Tusen tack för er fina återkoppling.

Hoppas vi snart får se er här igen :)

Anmeldt 19. mars 2023

Koselig hotell med god atmosfære, Sentralt beliggende med kort vei til severdigheter, opplevelser og togstasjon. Meget god service i alle ledd og anbefales på det varmeste

Hilsen gjest som har bodd fast på hotellet de siste 5 årene

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, 218jarleh
Grethe Hansen Dahl, Daglig leder på Thon Hotel Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2023

Tusen tack för fina ord. Vi är väldigt glada att ha dig som gäst hos oss.

Anmeldt 12. januar 2023 via mobile enheter

Hadde 2 rom fra fredag til søndag. Veldig hyggelig personale som gjorde at vi følte oss velkommen. God frokost og gode senger. Jeg kommer til og bruke hotellet igjen ved jobb besøk og anbefaler gjerne hotellet til andre. Fikk ikke brukt restaurant om kvelden da vi var ute på byen og spiste er.

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, Selger2015

Så fint att höra att ni hade det bra här hos oss. Ni är varmt välkomna tillbaka. :)

Anmeldt 2. januar 2023

Beliggenheten er byens beste ved sjøen. Rolig område, og et hotel som er fint å bruke til konferanser og møter. Det eneste kjipe er å festmiddag i frokustsalen. Fine rom og gode møtelokaler. Parkering like bak hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, familienhansen2017

Tack för er fina återkoppling. Hoppas vi får se er här snart igen.

Anmeldt 22. oktober 2022 via mobile enheter

Besøkte hotellet på en jobbtur, det har flott beliggenhet med utsikt utover bryggene. Betjeningen ved hotellet var hyggelige og hjelpsomme. Fin restaurant på hotellet, inngang fra resepsjonen, anbefales. Fine rom med tv og det du ellers trenger.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, John Erling M