Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En sjanse til... Skulle ut med jobben. ”
Anmeldelse av Kokkekollektivet

Kokkekollektivet
Vurdert som nr. 4 av 40 Restauranter i Halden
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

En del av Grønnsakene var sikkelig svidd. Maten var nesten helt kald.
De begynte å vaske kjøkken med klorin når vi satt å spiste dessert. ( sved i øya - alle reagerer sikkert ulikt på klorin. Var en befrielse å komme ut i i frisk luft )
Kollega spørr om et glass ( helst tørr ) hvitvin og spørr hva de har. Servitør ... husker ikke hva de har, men troooor at den er halvtørr.
Når vi bestiller dessert ... forsvinner servitøren, så vi må rope etter han så vi får bestilt kaffe.

Nå har jeg ikke tenkt å prøve igjen!

Hovedrett, et glass vin, dessert og kaffe ca 600 kr. Virkelig ikke verdt pengene. Opplevlsen trekker mest ned!

Dato for besøk: desember 2018
5  Takk, Evelyn_Saintenoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Teknisk på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei Evelyn,
Kjedelig at du og ditt selskap ikke fikk den opplevelsen dere og vi ønsker at våre gjester skal få.
Fint at du sier i fra, så vi kan ta det med videre i jobben med å bli bedre. Jeg blir glad om du kan ta direkte kontakt, gjerne med daglig leder Haakon Selmer-Olsen på 90012346 så vi kan få litt utfyllende info om dato og slikt.
Vi ønsker uansett å gjøre det godt igjen. Jeg oppgir "Evelyn" som referanse til daglig leder.
Med vennlig hilsen
For Kokkekollektivet
Bjørn A. Grønland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6569 av 97 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Sist (august 2018) ville jeg la stedet få en sjanse til.
Idag kom dagen.
Skuffelsen var stor.
Kjøtt var seigt og smakløst.
En merkelig kald «stuing». 3 små gulrotbiter.
Ikke flere middager her.

Dato for besøk: desember 2018
5  Takk, Safari322676
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Teknisk på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei, vi beklager at du har hatt en slik kjedelig opplevelse hos oss. Det er langt fra den standard vi hele tiden jobber med å holde. Vi håper du lar oss gjøre det godt igjen. Vennligst ta kontakt med Daglig leder Haakon Selmer-Olsen på 95812346 så skal vi gjøre vårt beste for at dette kan bli en god opplevelse. Jeg oppgir ditt brukernavn Safari322676 til han som referanse.
Med vennlig hilsen
For Kokkekollektivet
Bjørn A. Grønland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018

Hyggelig personale, med lite gjester så tidlig på ettermiddagen. Det ble tradisjonen juletallerken. Stort stykke med ribbe. Men hva hjelper det med stiv svor når varm brun saus helles oppå den. Ribben for lite stekt da den var litt fast. Gulrøtter som var svarte utenpå, men et stort pluss for tyttebærsyltetøy. Pløse med kjøttkake ok. Kr 265,- Jeg tror ikke restauranten hadde sin beste dag. Har hørt de skal være flinke, men hadde forventet bedre mat.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Sosiale medier på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei Tore,
takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding på ditt besøk. Selv om det er utenfor sesong med ribbe nå, tar vi med oss din tilbakemelding inn i vårt arbeid med å forbedre våre gjesters opplevelse. Vi håper du gir oss en ny sjanse til å vise deg vår varierte meny med mange spennende smaker :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Jeg har spist lunch her ( 2 personer ) og søndagsmiddag ( 14 personer ), og begge ganger har måltidet vært over forventning. Delikat anrettet, rikelige porsjoner og velsmakende. Her får man virkelig god valuta for pengene

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, ingerlisek2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Teknisk på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei Inger-Lise!
Tusen takk for din tilbakemelding. Ekstra gøy å lese at det er etter flere besøk, og slike gnistrende tilbakemeldinger gir oss masse energi til å utforske nye smaker og selvsagt yte topp service til våre gjester!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter


Vi var 4 voksne og, en 16 åring.
4 bestilte det samme. 2 av oss fikk grønnsaker som ikke var ferdig. Stein harde/fortsatt rå.
2 av oss bestilte rødvin. Den var iskald. "Grøss"
Ellers var maten veldig bra!
Service var elendig.
Det var 3 bord som hadde gjester. Vi satt leeeeenge med tom drikke... prøvde å se om vi så noen .... men vanskelig.
Etter maten hadde vi lyst å bestille dessert og kaffe... satt leeeeenge uten å se noen. Derfor dro vi og tok dessert og kaffe hjemme.
Alt i alt... bra mat! ( bortsett fra ikke ferdig grønnsaker til 2 av oss ) og elendig service
Feiret 40 års dag. Litt nedtur ... derfor ikke vært der siden.

En ved bordet ville bestille en cola, men det hadde de ikke. Men salt og pepper børse på bordet med cola på var det der. ( litt komisk )

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Evelyn_Saintenoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kokkekollektivet, så også på

 
Halden, Halden kommune
 

Har du vært i Kokkekollektivet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.