Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende ”
Anmeldelse av Kokkekollektivet

Kokkekollektivet
Vurdert som nr. 15 av 41 Restauranter i Halden
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Middelmådig mat, ikke på det nivået man bør kunne forvente til prisen man betaler. Servitør ikke helt vet hva serveres. . Skuffende.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, 237reidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3943 av 66 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Hadde julebord her med en gruppe venner. 3 retter. Spennende retter. Perfekt stekt andebryst til hovedrett. Alt var veldig bra!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 487andersh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gronland76, Sosiale medier på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei!
Vi setter stor pris på din positive tilbakemelding. Vi forsøker hele tiden å utfordre oss selv med nye og spennende retter, og flott at du likte vår rett med andebryst. Velkommen igjen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi så fram til en hyggelig middag med gode venner på Kokkekollektivet etter Haldengallaen. Opplevelsen ble derimot svært blandet, da vi opplevde personalet som lite serviceinnstile og et sted som var mer opptatt av å stenge for kvelden enn å yte service . Kaffemaskinen var stengt, deler av menyen var slutt og et begrenset utvalg av drikke klokken 20.00 på en lørdagskveld! Maten, derimot smakte fantastisk.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, 1kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gronland76, Sosiale medier på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei,
Takk for at du tar deg tid til å gi din tilbakemelding på Deres besøk. Supert at maten oppleves som fantastisk! :)
Din tilbakemelding på service/bemanning rundt stengerutinen har vi allerede tatt opp internt, etter din tilbakemelding, og skal gjøre det vi kan for at dette ikke skal gå ut over våre gjester i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

En del av Grønnsakene var sikkelig svidd. Maten var nesten helt kald.
De begynte å vaske kjøkken med klorin når vi satt å spiste dessert. ( sved i øya - alle reagerer sikkert ulikt på klorin. Var en befrielse å komme ut i i frisk luft )
Kollega spørr om et glass ( helst tørr ) hvitvin og spørr hva de har. Servitør ... husker ikke hva de har, men troooor at den er halvtørr.
Når vi bestiller dessert ... forsvinner servitøren, så vi må rope etter han så vi får bestilt kaffe.

Nå har jeg ikke tenkt å prøve igjen!

Hovedrett, et glass vin, dessert og kaffe ca 600 kr. Virkelig ikke verdt pengene. Opplevlsen trekker mest ned!

Dato for besøk: desember 2018
4  Takk, Evelyn_Saintenoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gronland76, Teknisk på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei Evelyn,
Kjedelig at du og ditt selskap ikke fikk den opplevelsen dere og vi ønsker at våre gjester skal få.
Fint at du sier i fra, så vi kan ta det med videre i jobben med å bli bedre. Jeg blir glad om du kan ta direkte kontakt, gjerne med daglig leder Haakon Selmer-Olsen på 90012346 så vi kan få litt utfyllende info om dato og slikt.
Vi ønsker uansett å gjøre det godt igjen. Jeg oppgir "Evelyn" som referanse til daglig leder.
Med vennlig hilsen
For Kokkekollektivet
Bjørn A. Grønland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Sist (august 2018) ville jeg la stedet få en sjanse til.
Idag kom dagen.
Skuffelsen var stor.
Kjøtt var seigt og smakløst.
En merkelig kald «stuing». 3 små gulrotbiter.
Ikke flere middager her.

Dato for besøk: desember 2018
5  Takk, Safari322676
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gronland76, Teknisk på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei, vi beklager at du har hatt en slik kjedelig opplevelse hos oss. Det er langt fra den standard vi hele tiden jobber med å holde. Vi håper du lar oss gjøre det godt igjen. Vennligst ta kontakt med Daglig leder Haakon Selmer-Olsen på 95812346 så skal vi gjøre vårt beste for at dette kan bli en god opplevelse. Jeg oppgir ditt brukernavn Safari322676 til han som referanse.
Med vennlig hilsen
For Kokkekollektivet
Bjørn A. Grønland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kokkekollektivet, så også på

 
Halden, Halden kommune
 

Har du vært i Kokkekollektivet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din