Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig”
Anmeldelse av Kokkekollektivet

Kokkekollektivet
Vurdert som nr. 4 av 40 Restauranter i Halden
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Dårlig servering og maten var elendig. Stive priser, anbefaler ikke dette stedet for noen. Veldig skuffet.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, peppe1166
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Guest Relations Manager på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Hei,
Dette ønsker vi ikke skal være våre gjesters opplevelse hos oss, så jeg ønsker at du tar kontakt med oss så vi kan gjøre noe med din dårlige opplevelse. Ring gjerne daglig leder på 95812346.

Vi har lunch fra 139,-, hovedretter fra 199,- og 3 retters middag på søndag til 249,-. Vi har ikke fått tilbakemeldinger på at dette oppfattes som "stive priser", snarere tvert i mot.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6165 av 97 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Middelmådig mat, ikke på det nivået man bør kunne forvente til prisen man betaler. Servitør ikke helt vet hva serveres. . Skuffende.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, 237reidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Hadde julebord her med en gruppe venner. 3 retter. Spennende retter. Perfekt stekt andebryst til hovedrett. Alt var veldig bra!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 487andersh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Sosiale medier på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei!
Vi setter stor pris på din positive tilbakemelding. Vi forsøker hele tiden å utfordre oss selv med nye og spennende retter, og flott at du likte vår rett med andebryst. Velkommen igjen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi så fram til en hyggelig middag med gode venner på Kokkekollektivet etter Haldengallaen. Opplevelsen ble derimot svært blandet, da vi opplevde personalet som lite serviceinnstile og et sted som var mer opptatt av å stenge for kvelden enn å yte service . Kaffemaskinen var stengt, deler av menyen var slutt og et begrenset utvalg av drikke klokken 20.00 på en lørdagskveld! Maten, derimot smakte fantastisk.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, 1kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Sosiale medier på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei,
Takk for at du tar deg tid til å gi din tilbakemelding på Deres besøk. Supert at maten oppleves som fantastisk! :)
Din tilbakemelding på service/bemanning rundt stengerutinen har vi allerede tatt opp internt, etter din tilbakemelding, og skal gjøre det vi kan for at dette ikke skal gå ut over våre gjester i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

En del av Grønnsakene var sikkelig svidd. Maten var nesten helt kald.
De begynte å vaske kjøkken med klorin når vi satt å spiste dessert. ( sved i øya - alle reagerer sikkert ulikt på klorin. Var en befrielse å komme ut i i frisk luft )
Kollega spørr om et glass ( helst tørr ) hvitvin og spørr hva de har. Servitør ... husker ikke hva de har, men troooor at den er halvtørr.
Når vi bestiller dessert ... forsvinner servitøren, så vi må rope etter han så vi får bestilt kaffe.

Nå har jeg ikke tenkt å prøve igjen!

Hovedrett, et glass vin, dessert og kaffe ca 600 kr. Virkelig ikke verdt pengene. Opplevlsen trekker mest ned!

Dato for besøk: desember 2018
5  Takk, Evelyn_Saintenoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gronland76, Teknisk på Kokkekollektivet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei Evelyn,
Kjedelig at du og ditt selskap ikke fikk den opplevelsen dere og vi ønsker at våre gjester skal få.
Fint at du sier i fra, så vi kan ta det med videre i jobben med å bli bedre. Jeg blir glad om du kan ta direkte kontakt, gjerne med daglig leder Haakon Selmer-Olsen på 90012346 så vi kan få litt utfyllende info om dato og slikt.
Vi ønsker uansett å gjøre det godt igjen. Jeg oppgir "Evelyn" som referanse til daglig leder.
Med vennlig hilsen
For Kokkekollektivet
Bjørn A. Grønland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kokkekollektivet, så også på

 
Halden, Halden kommune
 

Har du vært i Kokkekollektivet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.