“God mat ”
Anmeldelse av Kokkekollektivet

Kokkekollektivet
Vurdert som nr. 3 av 62 Restauranter i Halden
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

God mat langt over gjennomsnitt for Halden .
Litt treg mottagelse men rett før vi gikk så kom det flere fra betjeningen og di viste seg å være veldig hyggelige
Di fikset veldig god mat og god stemning
Vi kommer tilbake her
..........................................

2  Takk, 102arnee

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk smaks mat opplevelse
Fantastisk beliggenhet
Og ikke minst personalet, utrolig snille og flinke servitører
Dette stedet er perfekt og verdt hver neste krone
Anbefales på det sterkeste 🤩🤩🤩🤩

Takk, figgemette
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men dårlig service. Servitører hadde ingen interesse om man var ferdig spist, tørst eller ønsket noe mer. Spurte ikke hvordan engang om maten smakte. Lang ventetid.

Takk, supersagli
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Et koselig sted med plassering på torvet. Delikat anrettet mat fra en meny med mange gode smaker og spennende tilbehør. Mulighet for å sitte ute.

2  Takk, Ann_ChristinP_13
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Moderne og lokale varianter av burger med chips. Virkelig gode og delikate, og middels prisnivå. De serverer også lekre retter med fisk, kjøtt eller fugl. Vi ble så mette at vi ikke orker dessert. Hit drar vi gjerne igjen. Hyggelig og omgjengelig ansatte og hele vegger fulle av kokebøker man kan bla i. Et variert interiør med forskjellige stoler og bord. Helhetsinntrykket er moderne og koselig.

1  Takk, SykkelMamma

Reisende som så på Kokkekollektivet, så også på

Halden, Halden kommune

Har du vært i Kokkekollektivet? Del dine erfaringer!