Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oktoberaften i september på Kokkekollektivet ”
Anmeldelse av Kokkekollektivet

Kokkekollektivet
Vurdert som nr. 5 av 41 Restauranter i Halden
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. september 2021 via mobile enheter

Oktober uke hos gutta på Kokkekollektivet i Halden. Veldig god stemning, stort spekter av øl. Veldig hyggelig betjening og flott atmosfære. Maten smakte nydelig og "kraftige" porsjoner. Ingen sjanse på å gå sulten herfra. Takk for en hyggelig kveld.

Dato for besøk: september 2021
Takk, hobbykokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (94)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 94 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2021

bra hjemmelaget mat god oppfølging god plass godt øl meget hyggelig betjening maten kom med en gang ferdigjort på forhånd tydet det på anbefalles beklager eventuele skrive feil har lese skrive vansker med vennlig hilsen DM

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, David M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

God middag, fantastisk dessert og hyggelig personale.
Dette blir helt klart stedet vi kommer tilbake til neste gang vi skal ut å spise i Halden.

Dato for besøk: september 2021
Takk, VEBE77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021

Alltid god mat, uansett hva jeg har spist. Hyggelig personale som er oppmerksomme og raske, må sjelden vente lenge på maten. Forrige uke var jeg der to ganger, tirsdagsbiffen den ene dagen (varierer fra tirsdag til tirsdag hva som blir servert), fish and chips den andre dagen (chipsen var eksepsjonelt god!).

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, PilarisKjersti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021

Her skuffer de ikke. Hyggelig personale med god mat. Har vært her flere ganger. Det ble noe litt enkelt som en vanlig burger. Saftig med grovt kjøtt.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kokkekollektivet, så også på

 
Halden, Halden kommune
 

Har du vært i Kokkekollektivet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.