“Beste Kebaben jeg har smakt!!!”
Anmeldelse av Torino pizza

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Torino pizza
Vurdert som nr. 28 av 62 Restauranter i Halden
Anmeldt 1. august 2022

Dette er 100 prosent den beste kebaben jeg har smakt, har besøkt Mange kebabplasser da jeg er en som elsker kebab, har vært i Oslo og alt, men ingen kommer i nærheten av denne!! Kjøttet er perfekt, nydeligbrød/lefse og du kan få den så stor som du vil, prisen er billig. Ikke for å glemme han som jobber der 24/7 , så snill person. Rett og slett et must vis du liker kebab!

Dato for besøk: august 2022
Takk, DidrikNomell
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Elendig pizza. Veldig dårlig kvalitet på kjøttet vi fikk. Hyggelig nok ham som jobber der, men dette holder ikke. Vi prøvde nr 18. Kun prøvd en gang

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Marius H
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

God pizza med et bra prisnivå. Hyggelig betjening som får deg til å føle deg velkommen. Kan anbefales👍

Takk, HappyHolliday4

Reisende som så på Torino pizza, så også på

Har du vært i Torino pizza? Del dine erfaringer!