Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit. ”
Anmeldelse av Havna restaurant

Havna restaurant
Vurdert som nr. 25 av 41 Restauranter i Halden
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Grei mat. Mer som dyr fast food. Tørr biff og sur salat, med stusselig pommes frites. Pastaen med biff, hadde også tørt kjøtt. Følte jeg kunne lagd denne maten mye bedre selv hjemme til billigere pris. Dyrt i forhold til hva man får. Hyggelig beliggenhet på brygga i Halden.

Men ostekaken som man finner på dessertmenyen var meget god, så kan anbefale den.

Dato for besøk: august 2021
Takk, selmashilleren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 16 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig personale som ser til at gjestene får en god opplevelse. Veldig god mat, kan anbefale skalldyrpasta og pizza Vesuvio. Gode ord om fiskesuppa fra andre gjester i restauranten.

Eneste som trekker ned er menyene som ikke er helt freshe. En liten miss med pizzaen, men det ble rettet opp umiddelbart

Alt i alt en av mine favoritt-restauranter i Halden.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 564jensj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Alle var fornøyde, barn og voksne, men egner seg best for voksne.
Bra rekesalat!
Ok nachos.
Spicy scampi!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, MaButt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Feiret bryllupsdagen med kona på havna. Bestilte enchiladas og den smakte bra, store porsjoner så ble rimelig mett . Hyggelig betjening og ikke lang ventetid. Stort pluss at vi ble påspandert en deilig dessert med kaffe på dagen vår. Kommer tilbake igjen når de åpner neste sesong.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, LarsEdvin71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Vi var 3 stk som spiste forskjellige retter. Alle var super fornøyd med maten Biffen var perfekt stekt med en fantastisk god saus. God service og hyggelig atmosfære. Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: august 2020
Takk, AnneH2650
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Havna restaurant, så også på

 
Halden, Halden kommune
 

Har du vært i Havna restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.