“Toppkarakter”

Restaurant Curtisen
Vurdert som nr. 1 av 62 Restauranter i Halden
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Velkommen til familiekroa høyt oppe på Fredriksten Festning med kafeteria og isbar. Hyggelig kro med alle rettigheter. Foruten rikholdig meny har vi selskapslokaler for alle anledninger. Plass til konferanser og møter. Grupper og selskap hele året. Take away- og/hyttemenyer på bestilling (tlf. 69 17 52 32) Stor uteservering med dans hver tirsdag i sommermånedene. Handicapvennlig.
Anmeldt 9. november 2018

Restauranten ligger på historisk grunn, i Fredriksten Indre Festning. Kaldt og lave tåkeskyer ute, varmt og hjemmekoselig inne. Forholdsvis lite lokale, her er det kvalitet foran kvantitet. En perfekt ramme for et bedre måltid..
Vi valgte tre-rettersmenyen. Fra vårt bord hadde vi fritt innsyn til kjøkkenet, og det var interessant å kunne se den unge og meget dyktige unge kokken i arbeid. Før forretten kom på bordet ble vi servert den ene venteretten etter den andre. Hovedretten var elg ytrefilet, perfekt tilberedt og med et tilbehør som nesten tok pusten fra oss. Alt entusiastisk presentert av vår alltid oppmerksomme servitør.
De anbefalte vinene var perfekte, og restauranten hadde også gode alkoholfrie alternativer.
Det er ikke billig å spise på Curtisen, men spør du oss, så er det verdt hver eneste krone.
Dette må bli toppkarakter. Vi kommer nok igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: november 2018
Takk, mush26
Sebastian E, Manager på Restaurant Curtisen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2018

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse. Jeg skal dele dine flotte ord med mitt team. Velkommen til oss igjen ved neste anledning !

Med vennlig hilsen.

Anmeldt 31. august 2018

Vi hadde vår flotte bryllupsmiddag hos Curtisen den 25.8. Det ble en utrolig fin kveld med 4retter med viner som passet perfekt til maten og spennende små smaksappetiffer. Alle koste seg med knall god og spennende mat og drikke. En helt perfekt kveld med koselig stemning, historie om Curtisen, maten og drikken. Dette vil vi sterkt anbefale! Tusen takk, Sebastian og gjengen din! :)

Dato for besøk: august 2018
Takk, charlottebnielsen
Sebastian E, Daglig leder på Restaurant Curtisen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Hei Charlotte !

Tusen takk for dine flotte ord ! Jeg skal dele dette med mitt team !

Anmeldt 11. august 2018

Ble møtt med bobler i glasset og et stort smil. Viste oss til bordet hvor det ble servert små apetitt vekker, etterfulgt av en nydelig treretters middag med vin. Kokken presenterte maten og kelneren fulgte opp med å fortelle om vinen. Kjempegod mat, flott service og hyggelige lokaler. Kvelden ble avsluttet med Fredriksten festning sin historie på veggene utenfor. Anbefales til alle som vil ha en uforglemmelig opplevelse.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, tuttablues

Hei !

Tusen takk for dine flotte ord ! Jeg skal dele dette med mitt team!

Anmeldt 21. juli 2018

Ett av de beste spisestedene i Norge. Flott beliggenhet. Intim atmosfære. Service av høy standard. Mat av høyeste kvalitet serveres på Curtisen. Anbefaler 5 retter med vinpakke. Sett av 4-5 timer og oppleve et hav av smaker.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Jorn_Madsen
Sebastian E, Manager på Restaurant Curtisen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse ! Vi jobber hardt for å få dette til og er meget glad at du som gjest er fornøyd med det vi gjør. Jeg skal spre dine ord til mine medarbeiderne !

Anmeldt 17. juli 2018

Fantastisk mat laget med kjärlighet! Tar litt tid men hver eneste rett er det värt å vente på , kul å smake på noe annet, anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, herbjörn f

Hei ! Tusen takk for dine flotte ord ! Velkommen tilbake til oss på Curtisen ved neste anledning.

Reisende som så på Restaurant Curtisen, så også på

Har du vært i Restaurant Curtisen? Del dine erfaringer!