“Andre gang vi spiser her,”
Anmeldelse av Restaurant Curtisen

Restaurant Curtisen
Vurdert som nr. 1 av 62 Restauranter i Halden
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Velkommen til familiekroa høyt oppe på Fredriksten Festning med kafeteria og isbar. Hyggelig kro med alle rettigheter. Foruten rikholdig meny har vi selskapslokaler for alle anledninger. Plass til konferanser og møter. Grupper og selskap hele året. Take away- og/hyttemenyer på bestilling (tlf. 69 17 52 32) Stor uteservering med dans hver tirsdag i sommermånedene. Handicapvennlig.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Andre gang vi spiser her, og vi var litt usikre på om de kunne leve opp til forrige opplevelse som var helt utrolig. Det var faktisk enda bedre! Utrolig kunnskapsrike, hyggelig og ujålete servering. Mat i verdensklassen! Årets beste matopplevelse for 2. år på rad!

1  Takk, GeirN_12

Anmeldt 14. mars 2020

Maten var laget på lokale råvarer og smakte nydelig. Fantastisk service og god stemning. Vi koste oss!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Erdettebrukbart
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat i den aller beste uformelle atmosfæren. Sebastian tok godt vare på oss hele kvelden som ble avsluttet med lysshow på veggen ute. Kan absolutt anbefales og var godt vært turen fra Lillestrøm👍😄

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, tmhestaf
Anmeldt 7. februar 2020

Utvilsomt beste restaurant i Halden. Og i hele Østfold? Chef Sebastian Engh presenterer selv alle de kortreiste varene. Tre til fem retter med diverse hilsener fra kjøkkenet. Super kvalitet på varene. Flott presentert. Litt dyr vinmeny? Eller litt små mål? Anbefales på det sterkeste. Må være i litt form for å gå opp til festningen og restauranten som ligger ikke i festningen. Reis til Halden. Reservasjon er nok påkrevet, selv på en onsdag i februar var det kun et bord ledig.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, GunnarOslo_Norway
Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

100% service 100% god mat - lokale og gode råvarer og fantastiske tilpassede vin! Opplevelse utover det vanlig!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, I6677VHalices

Reisende som så på Restaurant Curtisen, så også på

Har du vært i Restaurant Curtisen? Del dine erfaringer!