“Veldig dårlig service”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Vi var ett selskap på 20,bestilte fredag 18/9 for å ha bord lørdag 19/9.Forvirra og usystematisk serveringspersonale.Maten kom ikke på 2 timer,og da var det fremdeles en som ikke hadde fått.når vi endelig var halvveis i hovedretten kom hun med forretten!Aldri opplevd makan til rot.Hun tok heller ikke på seg ansvaret for dårlig håndtering av bordbestillingene,men mente at hun ikke visste vi ble så mange!Rart,for bordbestillingen ble gjort dagen før!Biffen var tørr,og maten ikke noe Spesiellt.Var på Flamenco dagen før,og de går bakgården en høy gang👍

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Lotte492

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Nydelig hjort. Både estetiske og smaksmessig. Hyggelig betjening! Svært fornøyd. Vi observerte at Covid-19 reglene ble nøye fulgt.

2  Takk, 499andersg
Anmeldt 27. juli 2020

Nå har vi vært her og spist indrefilet av hjort to ganger. Helt nydelig mat og raus porsjon. Restauranten er koselig inne, men nesten enda triveligere ute i bakgården. Trivelig personale. Anbefales.

4  Takk, Nin68
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bakgården er akkurat det, en bakgård hvor du har lyst til å være. Her kan du likeledes tilbringe hele kvelden ved godt vær i bakgården som å stikke snuten innom for en god middag. Veldig bra vinkart og god service. Vi kom for en tidlig middag, bestilte varierte retter, 2 dagens - villsvin (bilde), kalv, indrefilét og biff burger. Alle rundt bordet var fornøyd. Soppstuingen til villsvinet var prikken over i’n. Kalven var veldig mør og indrefiléen var bra stekt (medium/rå) og hadde en nydelig rødvinssaus. Rause porsjoner med perfekt kokte grønnsaker. Vi kommer gjerne tilbake.

2  Takk, 162hildei
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

God mat i trivelige og rolige omgivelser.
Maten smakte veldig bra!
Anbefales på det sterkeste 😊
Betjeningen var service innstilt uten å være masete.
Vi vil garantert besøke dette stedet flere ganger.

2  Takk, trondn2018

Reisende som så på Bakgården Restaurant og Kaffebrenneri, så også på

Halden, Halden kommune

Har du vært i Bakgården Restaurant og Kaffebrenneri? Del dine erfaringer!