“Smakfull indisk mat!”

Butts Bistro & Tandoori
Vurdert som nr. 6 av 62 Restauranter i Halden
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Byens indiske restaurant. Byens rimeligste spisested. Ta med hjem service. Her får du norsk og indisk mat. Lave priser, god mat og god service. Vi tilbyr spennende mat til Deres små og store selskaper. Husk Butt's spesialiteter får du kun hos oss.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Jeg får vann i munnen, bare av å lese menyen deres.
Favoritten min er lammekjøtt.
Det er så mye godt å spise her.
Lam Korma smakte veldig godt. Det er lam ytrefilet med fløtesaus, indisk krydder + kokos og rosiner. Mild og veldig god.
Takk for maten!
Det blir ikke lenge til neste besøk her.

Dato for besøk: januar 2019
4  Takk, Adventurer395388

Anmeldt 4. desember 2018

Vi ankom sent fredags kveld. Velsmakende indisk mat med ikke for sterke retter. Prisnivå er behagelig, ikke for dyrt, men heller ikke skambillig. Svært hyggelig og imøtekommende betjening.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, jan ole s
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Restauranten i seg teller egentlig ikke på den høye karakteren. Litt treig, men veldig hyggelig, service og heller skuffende utvalg av vin.
Det er maten som får oss til å gå tilbake igjen og igjen. Den er verdt det!
Vi har forsøkt mange retter og er alltid godt fornøyd

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, gisleaa
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Jeg er glad i indisk mat og spiser ofte på indiske restauranter.
Jeg trodde ikke Halden ville ha så god indisk mat.
Bangla øl fungerer fantastisk godt til maten.
Ganske god service også, men det er vel dette området som kan forbedres.
Hyggelig og smilende betjening.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 944vidars
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Butts Bistro & Tabdoori på vår 12. bryllupsdag, og bestilte en meny med snacks, forrett og hovedrett bestående av kokkens overraskelser. Maten var nydelig, med smakfullt og mykt nanbrød, mørt kjøtt og rike og spicy sauser. Da vi skulle dra kom de med is og fyrverkeri og gratulerte oss med dagen. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Erlend F

Reisende som så på Butts Bistro & Tandoori, så også på

Halden, Halden kommune

Har du vært i Butts Bistro & Tandoori? Del dine erfaringer!