“Anbefales på det sterkeste!”
Anmeldelse av Butts Bistro & Tandoori

Butts Bistro & Tandoori
Vurdert som nr. 6 av 62 Restauranter i Halden
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Byens indiske restaurant. Byens rimeligste spisested. Ta med hjem service. Her får du norsk og indisk mat. Lave priser, god mat og god service. Vi tilbyr spennende mat til Deres små og store selskaper. Husk Butt's spesialiteter får du kun hos oss.
Anmeldt 21. april 2024 via mobile enheter

Fantastisk deilig mat og god service!
Blidt personale, veldig god indisk mat (prøv masalaretten med diverse kjøtt) og trivelig atmosfære. Var der to gang på 3 døgn, først i forbindelse med jobb der de ordnet langbord og eget rom uten å ha forhåndsbestilt og etterpå med familie. Begge gangene var en veldig god opplevelse.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, 128renateg

Anmeldt 11. februar 2024

Forferdelig dårlig mat og service! Disgusting food! Maten var utruligt dårlig! ANBEFALES IKKE. holder ikke mål lenger!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Lkd B
Anmeldt 5. august 2023 via mobile enheter

Kjempegod mat, ualminnelig koselige lokaler og en hyggelig kelner. En av de bedre indiske restaurantene jeg har spist på. Anbefale på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2023
2  Takk, Bruta R
Anmeldt 2. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat!
Bestilte takeaway i 2022, og i 2023 besøkte vi restauranten.
Innredningen på restauranten kan virke noe «gammeldags» - men maten er helt nydelig! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2023
2  Takk, hhelgheim
Anmeldt 12. juni 2023

Vi ankom Halden 9. juni i 17-tiden og sjekket restaurantutvalget på Tripadvisor, vi hadde ikke vært i Halden før. Vi har veldig god erfaring med indisk mat fra andre indiske restauranter, først og fremst i Molde, og bestemte raskt å prøve en i Halden.
Interiøret i Butts Bistro & Tandoori er veldig eksotisk, vi antar indisk, men dog ganske tungt. I samtale med servitøren fant vi ut at driverne ikke er indiske.
Vi bestilte en fiskerett og fikk god informasjon fra servitøren, trodde vi. Servitøren ble spurt om det var grønnsaker med i retten, han svarte ja. Maten kom på bordet, men den grønnsaken som fulgte med var en halv, veldig liten, grønn minipaprika. Riktignok var det en grei mengde stekt løk, men det teller ikke som grønnsaker i en rett, slik vi ser det. Dette var ganske skuffende da vi var ute etter et komplett måltid og ikke kun fisk og saus. Fisken var ganske tørr og bar preg av å ha vært frosset i lengre tid. Det ene fiskestykket hadde tydelig harsk smak. Sausene var gode.
Eksotiske lokaler og høflig servitør til tross, maten er viktigst, så her blir det kun to poeng av 5.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Solfrid K

Reisende som så på Butts Bistro & Tandoori, så også på

Halden, Halden kommune

Har du vært i Butts Bistro & Tandoori? Del dine erfaringer!