Grei og enkel «fastfood». Ingen gourmetrestaurant, men du får god mat raskt servert. Lokalene er litt slitt.
5–9 av 25 anmeldelser
Fantastisk mat! God service! God pris! Kjapt og enkelt! Selve restauranten er noe slitt, men det merkes lite. Maten er aldeles nydelig, og de leverer mot et tillegg hjem.
Dette stedet har utrolig god mat og kan ikke si noe annet en gå innom å prøve dette. Var å hentet mat der nå i ettermiddag. Nam nam.
Spiser på Campino relativt ofte og alltid hyggelig betjening og grei mat er det også selv om jeg ved flere anledninger har fått ekstremt tørr pita så går det som regel bra. Pizzaen har jeg vel aldri hatt noen problemer med. Altså ikke det helt store men er vel verdt pengene.
Syns man får mye god mat for pengene, og de har god service, har aldri hatt noen
problemer med Campino. Kan anbefale kebabrullen.