Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
27 resultater
Vurdering fra reisende
8
8
9
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
8
9
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 27 anmeldelser
Anmeldt 5. juni 2020

Kommer igjen år etter år, til Fredriksten Camping. Vi har bobil, og det passer bra her. Flotte historiske omgivelser, Fredriksten Festning er i seg selv en opplevelse, og å tomme ned til Halden by og gå seg vill her, er bare moro. Kan anbefales på det varmeste Alltid finest i bra vær da...

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, 212liseb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Grei plass for en natt. Dyrt å dusje med 20kr for 5 min. Hygienen på serviceanlegget var helt grei, bærer preg av å være gammelt. Men forholdsvis rent. Vi savnet en lekeplass for barna, kjedelig med bare et huskestativ.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 335elisabethm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Bratt og trangt. Svindyr dusj - kr 20 for 4 minutt. Grei, men dyr pizza. Plasserte nabo dør mot dør med 3 meters avstand. Vi måtte sjølve be dei om å snu bilen. Praktisk å bu her om ei skal på Allsang.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Anne T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Fin atmosfære med festningen like i nærheten.
Ble tatt veldig godt i mot, ble vist til plassen vi skulle stå, og ok priser.
Flott, rent og pent dusjanlegg/ toalett!
Fin minigolfbane.
Mangler en skikkelig lekeplass.
Kan anbefale plassen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, StianBerg1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018

Fin camping med fantastisk beliggenhet, litt utdatert, kunne gjort mer ut av denne flotte plassen, men helt greit sted, kommer tilbake. Fredriksten festning er utrolig finog spenende og gangavstand til Halden by er kjempeflott.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, MarianneA908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser