Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
17
23
14
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
23
14
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 67 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Damen som møtte oss var ikke veldig blid, men heller litt likegyldig. Rommet luktet ekstremt innestengt og badet var ikke veldig rent. Dusj, do og vask var rent, men i krokene lå det mye rusk. Generelt utdatert hele hotellet. Ikke hotellet sin skyld, men mye støy fra jernbanen og veien utenfor.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 331siljel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Flott beliggenhet, hyggelig personale og enkle, men pene rom. Vær oppmerksom på at det ikke er tv på rommet. Hyggelig bar i første etasje. Kort vei til bryggen, samt andre restauranter og barer. Man føler seg velkommen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig personalet, veldig sentralt og fint delux dobbeltrom! Frokosten var enkel, men det brydde vi oss ikke så mye om siden vi spiser ikke ofte frokost. Vi var der pga første allsang episoden så vi fikk god hjelp til å få vite hvor ting var

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, marianicoline92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2019

Dette hotellet er gammelt og holder ikke mål. Standarden er ikke dagens hotell krav. Var sikkert bra i 1950, men dette holder ikke i dag. Nedslitte rom , uten TV, vegg til vegg tepper som det lukter innstengt av. Frokosten er grei nok, men langt under hotell standard. Første rommet vi fikk , luktet det så forferdelig at vi måtte snu i døra og be om nytt rom. Ikke virket heisen, ikke var det tv på rommet, ikke ble rommet rengjort på dag 2. Så dette oppholdet var ikke verdt pengene. Bestilte dobbel rom, men fikk rom med 2 enkel senger. Det blir det ikke mye kos av.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, AtleK28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Gjestfrihet i høysetet. Her ble man tatt imot av en betjening som slår alle. Utrolig avslappende og imøtekommende alle som jobber her. Du blir glad i dem med det samme. Enkel frokost, men alt annet overgår det. God atmosfære og meget sentralt rett ved siden av jernbanestasjonen. Du er her allerede midt i sentrum. Takk for et hyggelig og fint opphold

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TorJohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser