Knut-Erik Johansen
Horten, Norge
Anmeldelse av The Grand Hotel
2,0 av 5 boblerAnmeldt 7. juli 2023
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Be om rom i hehold til reklame på nett. Rom på motsatt side av baren/pubben.
2,0 av 5 boblerRenslighet
27.3 km fra The Grand Hotel
56.5 km fra The Grand Hotel
Se flere hoteller i Halden
Anmeldt 27. august 2022 via mobile enheter

Det første som slo oss da vi entret resepsjonen var en lukt av innestengt hus blandet med gammel brun pub fyll.
Under innsjekk av en noe forvirret frøken, så sa hun at vi måtte regne med myyyyyye bråk fra puben som tilhører hotellet. Ikke noe slikt har blitt opplyst på forhånd.
Når vi går igjen om gangene for å komme til rommet opplever vi en ubehagelig lukt av gammelt og innestengt. Den ene døren vi måtte igjennom måtte sparkes opp. Barna klarte ikke å åpne den.
Når vi ankom rommet, så skvatt vi til. Et godstog passerte ca.10-15 meter fra vinduene.
Familierommey som vi hadde fått lå rett oppå den gamle puben. Rommet var skittent, dårlig vedlikeholdt. Alt gang skjevt på veggene. Spisebordet holdt på å falle fra hverandre. Det var skitten å luktet ille. På badet lå det rester av kjønnshår i dusjen.

Stilen kunne vært kul om det hadde vært tatt vare på gjennomført. Men det var så mye blanding av gammelt, slitt og billige, utslitte møbler fra jysk.
Dessverre for oss, så var det nærmeste ledige hotellet i Oslo. Så det lot seg ikke bytte heller.

Alt dette tok de over 2500kr natten for.
Når kvelden kom, så måtte barna sove med hodetelefoner og lydbok for å klare å sovne pga. musikk og støy fra puben.
I tillegg skulle de har ekstra betalt for frokosten. 175kr pr.pers. Vi herdes ikke å spise der, så kan ikke uttale meg om frokosten.

Alt i alt… HOLD DER LANGT UNNA DET HOTELLET.

1  Takk, 1070Harald
Anmeldt 1. august 2022

Jeg og min sønn på 8 år hadde nettopp en herlig langweekend på Grand. Fikk stort rom med god dobbeltseng som vendte mot bakgården, så det var ingen trafikkstøy eller annen støy, til tross for at togstasjonen er nærmeste nabo. Var også stort og godt bad med dusj. Var både hylleplass og godt med speil. Kjøleskap er det også på rommet. Størrelse hybelkjøleskap. TV var det ikke på rommet, men med godt og gratis wifi var ikke dette noe problem, Forøvrig så var eierene og staben veldig serviceminded. Fikk også beholde rommet lenger på utsjekksdagen som var en søndag. Haldens flotte kaiområde, samt festningen ligger i gangavstand. Var også parkering rett over gaten. Døgnpris 40,- på ukedager, weekend tok de ingenting.
Kommer svært gjerne tilbake hit.

Takk, Kypros65
Anmeldt 27. juli 2022

Sentralt hotell og bar like ved jernbanestasjonen. Kort vei til brygga og festningen. Trivelig bar med Chesterfield møbler og ærverdige bilder på veggen. God trivelig service . Eierne gjør det beste for at du skal trives.

Takk, exxin
Anmeldt 27. mars 2022 via mobile enheter

Reisefølge på 3 fikk eksepsjonell service fra hotellet. Hotell med eget særpreg og som beholder sjarmen fra gamle dager. Vi booket et møterom som var tilgjengelig for oss under hele oppholdet med det vi trengte av fasiliteter. Vi fikk også rom i samme etasje og nærme hverandre. Anbefales virkelig til andre foretningsreiser. Vi kommer tilbake, hilsen fra Finnsnesgjengen

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, Trond H
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Vi dro en familie på 7, og hadde 3 rom i 2 netter. Hele hotellet bar preg av dårlig renhold, men sengetøyet var heldigvis rent. Støv på alle flater som ikke var ofte i bruk. Rusk i vinduskarmene. Skoene satt fast i gulvet, både i bar og matsal. På rommene var det vegg til vegg tepper. Ekkelt, da man tenker på hva som antakelig skjuler seg i det.
Frokosten var veldig enkel, men godt bacon, frisk frukt, god appelsinjuice og god kaffe gjør at den var bra.
I puben var det smil og god service! Dette er også et veldig populært utested, så den er det mye støy fra utover natta. Det var også høy musikk tidlig på morgenen, kanskje fra at betjeningen gjør klart i puben og matsalen? Ikke veldig behagelig å bli vekt grytidlig da det ikke er mulig å få sove før langt på natt.
Det er mye som kan forbedres med dette stedet som hotell, men likevel hadde vi en veldig fin helg i Halden.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, arnfinnm2018